Berlingske udskyder offentliggørelsen af årets Talent 100-liste

Som følge af coronakrisen har Berlingske valgt at udskyde offentliggørelsen af Talent 100-liste.

Berlingskes traditionsrige talent 100-liste bliver aflyst i 2020. Listen vender tilbage næste år. Her et udpluk af talenterne fra listen i 2019. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt, Anne Bæk, PR

Berlingske udskyder offentliggørelsen af årets Talent 100-liste.

Kort efter deadline for nomineringer til 2020-udgaven af Berlingskes traditionsrige Talent 100-liste blev Danmark og den øvrige verden kastet ud i en stor sundhedskrise.

Det har vendt op og ned på vores allesammens hverdag, og derfor har Berlingske valgt at udskyde offentliggørelsen af årets Talent 100-liste fra 1. maj til et senere tidspunkt – formentligt i juli.

Der er endnu ikke fastsat en ny udgivelsesdato, men alle indstillere og nominerede vil modtage besked, når en ny dato er faldet på plads.

I forbindelse med offentliggørelsen af Talent 100-listen var der traditionen tro planlagt en konference for de 100 talenter 30. april. Den er aflyst.

500 nomineringer

I januar og februar modtog vi 500 nomineringer til Talent 100. Det er det højeste antal nomineringer i de 17 år, hvor Berlingske årligt har fundet og kåret de 100 mest lysende talenter i dansk erhvervsliv.

Berlingske er nu i gang med at foretage den endelige udvælgelse af de 100 talentfulde unge, som skal med på årets liste.

Dommerpanelet består af blandt andre chefredaktør Mette Østergaard, erhvervsredaktør Thomas Bernt Henriksen og kulturredaktør Anne Sophia Hermansen.

Hvis du har spørgsmål til Talent 100, er du velkommen til at skrive til talent100@berlingske.dk.