Berlingske aflyser årets Talent 100-kåring som følge af coronakrisen

Som følge af coronakrisen har Berlingske valgt at aflyse kåringen og offentliggørelsen af Talent 100-listen i 2020. Listen vender tilbage i 2021.

Berlingskes traditionsrige talent 100-liste bliver aflyst i 2020. Listen vender tilbage næste år. Her et udpluk af talenterne fra listen i 2019. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt, Anne Bæk, PR

Normalt plejer Berlingske hvert år på denne tid at hylde de største talenter i dansk erhvervsliv med den traditionsrige Talent 100-liste.

Men kort efter deadline for nomineringer til 2020-udgaven af Talent 100-listen blev Danmark og den øvrige verden kastet ud i en stor krise – både sundhedsmæssigt og økonomisk. Derfor har Berlingske nu besluttet at aflyse 2020-udgaven af Talent 100.

I januar og februar modtog vi 500 nomineringer til Talent 100. Det er det højeste antal nomineringer i de 17 år, hvor Berlingske årligt har fundet og kåret de 100 mest lysende talenter i dansk erhvervsliv.

Det er derfor også med stor beklagelse, at årets liste bliver aflyst. Men coronakrisen betyder, at det desværre ikke længere er muligt at offentliggøre listen som sædvanligt. Samtidig gør den nuværende situation det umuligt at afholde den konference, som normalt finder sted i forbindelse med offentliggørelsen af Talent 100-listen, og som er en vigtig del af hele konceptet.

Berlingske vender tilbage med Talent 100 i 2021. Her vil det være muligt at indstille igen – også selv om man har indstillet i år. De andre retningslinjer for listen – herunder hvor gamle talenterne må være – gælder stadig. Læs om ofte stillede spørgsmål her.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til talent100@berlingske.dk