Vores guide til gravide

Barn på vej? Eller vil du være gravid? Få gode råd om kost, motion, risici, scanninger og medicin.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den lykkelige nyhed om, at der er en lille ny på vej, bliver hurtigt ledsaget af spørgsmålene om, hvordan man nu skal sikre sig det bedste for sit barn og sig selv. Hvad er rigtigt, og hvad er forkert for barnet? Og hvad skal man være særlig opmærksom på? Hvilke farlige stoffer i kosmetik skal man være forsigtig med? Hvad kan man gøre, hvis det kniber med at blive gravid? Hvad med naturmedicin og vitaminer under graviditeten? Faren for bækkenløsning. Hvorfor skal du holde øje med dit blodtryk? Hvad er sund og fornuftig livsførelse for en gravid? Hvorfor stiller eksperter spørgsmålstegn ved 3-D-scanninger? Hvad kan du gøre, når omgivelserne presser sig på med alskens gode råd? Og hvad med de misundelige veninder? Kan du motionere? Hvad koster junior? Er amning nu også til barnets fordel?

Her kan du købe adgang til vores artikelsamling om graviditeten - "Når barnet er på vej". Du får svar på nogle af de mange spørgsmål, du måske går og stiller dig - både før, under og umiddelbart efter graviditeten.

Det får du:

Du får i alt 109 sider med gode råd og fakta om graviditet, sundhed, medicin, kost og motion. Samlingen består af af artikler fra Berlingske og B.T. Indholdet downloader du i en pdf-fil, som du kan gemme på din harddisk, smartphone eller fx iPad. Eller du kan printe den ud og læse den på papir.