»Vild med dans«-vært: Jeg følger altid min mavefornemmelse

Model og tidligere vært på TV 2 Zulu, Sarah Grünewald, er ny vært sammen med Claus Elming, når TV 2 tager hul på 10. sæson »Vild med dans«.

 Værtsparret Sarah Grünewald og Claus Elming er klar til Vild med dans Fold sammen
Læs mere
Foto: Betina Garcia
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Jeg vil gerne læse

»Fifty Shades of Grey« af EL James. Nu har jeg hørt og læst så meget om den bog, at jeg er blevet nysgerrig efter at finde ud af, hvad det er for noget. I sommer lå jeg ved en swimmingpool i udlandet, hvor seks ud af ti kvinder læste den – på hver sit sprog!

Det næste jeg køber er

et krokodilleskinds-armbånd med diamanter fra smykkekunstneren Josephine Bergsøe. Hun har kun lavet meget få af dem, men jeg har fået lov til at købe et. Jeg har sjældent set så smukt et armbånd.

Det bedste råd jeg har fået er

at man skal følge sin mavefornemmelse. Jeg har fået det råd af min mor, og det har hjulpet mig mange gange. Da jeg var helt ung og arbejdede som model, fik jeg tilbudt et job i Rusland, hvor jeg skulle fotograferes i nogle pelse. Etisk er jeg imod pelsfrakker, og der var bare noget med det job...Jeg var meget ung, og kunne godt have brugt de 300.000 kroner, men jeg sagde nej.

Min bedste madoplevelse var

da jeg var til Food Festival på Bornholm. Der var Michelin-kokke i bundter, og maden smagte så godt, at jeg var lige ved at tude. Samtidig var det en vild oplevelse. Der var en kok, han havde grå hestehale og store tatoveringer, og så gik han ellers rundt og blandede tang med hampplanter, svitsede det over bålet og lagde noget fisk hen over. Det smagte fantastisk.

Det menneske

der har gjort størst indtryk på mig, er min kæreste, Rasmus Backhaus. Han har slået benene fuldstændigt væk under mig, som jeg aldrig har prøvet det før. Han er så rolig, og så er han sindssygt god til at sætte ord på følelser, stemninger, den slags. Uhh... det kan jeg godt lide.

Jeg gider ikke

bruge min tid på mennesker, der brokker sig og er negative over for tilværelsen, dem er der lidt for mange af. »Se nu at få det bedste ud af det«, har jeg lyst til at sige til dem. Den slags mennesker tapper deres omgivelser for energi.

Jeg vil gerne rejse til

New York her i efteråret. Jeg var der for mange år siden sammen med min mor, og efteråret i New York er helt fantastisk: alle de røde blade på træerne, og hele atmosfæren i byen! Jeg vil bare gerne snuse til byens puls, uden at foretage mig så meget. Desværre tror jeg ikke, at jeg får tid.

Min største last er

mine smøger. Jeg hader dem så meget, og er så træt af at ryge, at jeg næsten ikke orker at nævne dem, jeg gør det kun, fordi cigaretterne virkelig er en last. Jeg har prøvet at holde op tusindvis af gange, men nu har jeg meldt mig til et rygestopkursus, det skulle være ret effektivt.

Sidst, jeg gjorde nogen glad, var

da jeg i eftermiddag tog hen hos min lillebror med et »medical-kit«. Han ligger med lungebetændelse, så jeg havde chili, te, tigerbalsam, ingefær og noget andet sundt med til ham.

Sarah Grünwald med lillebror, som skulle forkæles. Fold sammen
Læs mere
Foto: Privat foto.

Jeg træner

alt for lidt. Men når efteråret nærmer sig, vil jeg begynde at gå til hot yoga. Jeg er også helt sikker på, at »Reformer« er sindssygt effektivt. Jeg har prøvet det, men skal lige rigtigt i gang. Det er en maskine og en træningsform, som består af en et system med fjedre, stropper, en glidende vogn og en barre, der udfordrer kroppen og ret så krævende.