Turister kan lide duften i bageriet

Trods den dyngvåde sommer har Københavns Turistinformation haft 35 procent flere turister gennem dørene end sidste år. Et bageri kan være en del af forklaringen.

Det er bl.a. brød som dette fra Lagkagehuset, der har fået folk til at strømme til Københavns Turistinformation.... Fold sammen
Læs mere
Foto: Foto: Jan Jørgensen

Københavns Turistinformation, Copenhagen Right Now, på Vesterbrogade 4A har haft travlt hele sommeren. Man skulle ellers tro, at det våde danske sommervejr havde skræmt turisterne væk, men i stedet er der mellem januar og august gået en halv million turister og københavnere gennem dørene til turistinformationen.

”Vores formodning er, at det våde danske sommervejr har fået mange turister til at søge ly i hovedstaden” siger Turistinformationens salgs- og turistchef, Tina Seest.

Men det er måske ikke kun brochurer og information, folk er kommet efter. Sidste år åbnede konditori og bageri Lagkagehuset fra Christianshavn en filial i Turistinformationens lokaler.

”Lagkagehuset har skabt masser af liv og gjort, at Turistinformationen i det hele taget er blevet et hyggelige sted, hvor både turister og københavnere nyder at komme for at søge inspiration og information om byen eller bare drikke en kop kaffe,” siger Tina Seest i en pressemeddelelse fra Wonderful Copenhagen.