Turistattraktion indfører særligt krav for at undgå selvmord

Turistattraktionen The Vessel, der er et stort udsigtstårn, genåbner med krav om, at man skal komme i grupper. Det skyldes, at tre mennesker er hoppet ud fra tårnet inden for et år.

Når The Vessel genåbner, bliver det med et krav om, at man skal være mindst to mennesker sammen, ellers kan man ikke indløse billet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Timothy A. Clary/AFP/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fredag genåbner turistattraktionen The Vessel, der ligger ved Hudson Yards i New York. The Vessel kan bedst beskrives som en gigantisk vindeltrappe, eller rettere 154 sæt trapper med i alt 2.500 trin. Den er 46 meter høj.

Strukturen har ellers været lukket siden januar, efter en mand begik selvmord ved at springe ud fra bygningen. Det var det tredje selvmord på mindre end et år. Det skriver USA Today.

The Vessel er designet sådan, at man kan se på byen fra mange vinkler. Fold sammen
Læs mere
Foto: Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix.

Når The Vessel genåbner, bliver det med et krav om, at man skal være mindst to mennesker sammen, ellers kan man ikke indløse billet. Derudover bliver antallet af sikkerhedsvagter tredoblet, og vagterne kommer til at holde øje med såkaldt højrisikoadfærd.

»The Vessel var tænkt som en fælles designoplevelse, som opfordrer til fælles fordybelse. Det højner sikkerheden markant at kræve af gæsterne, at de kommer i grupper af to eller flere,« siger Related Companies, som ejer Hudson Yards, til The New York Post.

At sikkerheden højnes markant, skyldes ifølge USA Today, at de personer, der sprang ud fra The Vessel, alle kom alene.

Ved indgangen og på billetterne kommer der ligeledes til at være en meddelelse fra National Suicide Prevention Lifeline. Meddelelsen er udviklet i samarbejde med Lady Gagas nonprofitorganisation Born This Way Foundation, som arbejder for psykisk velvære.