Trailer til »Friends«-genforening er landet – se den her

Genforeningsafsnittet af »Friends« får snart premiere, og nu er den første trailer landet.

Skuespillerne bag »vennerne«: David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox, Jennifer Aniston og Matt LeBlanc. Fold sammen
Læs mere
Foto: Lee Celano/AFP/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

For folk, der var unge i 90erne og 00erne, findes der næppe noget større end tv-serien »Friends« eller »Venner«, som den hedder på dansk.

Efter at der i mange år har været snak om en genforening af Joey, Chandler, Phoebe, Monica, Ross og Rachel er den nu endelig lige på trapperne.

Det bliver dog ikke et egentligt afsnit, men et særafsnit, hvor skuespillerne og en række gæstestjerner diskuterer tv-serien.

Den 27. maj får genforeningen premiere på streamingtjenesten HBO Max, og nu er den første egentlige trailer for serien landet. Det skriver Variety.

Er man fan af serien kan man more sig med at svare på et af spørgsmålene i en quiz, som skuespillerne tager i traileren, og den løfter også sløret for, at skuespillerne hver især skal tage stilling til det evige spørgsmål i serien: Var Ross og Rachels forhold på pause, da Ross var sammen med en anden kvinde?

Traileren spiller også på, at det for nogen nok vil føles som at blive inviteret hjem i sit barndomshjem, når man igen ser scenen, hvor serien i sin tid blev optaget; Stage 24 hos Warner Bros.

Tv-serien »Friends« blev oprindeligt sendt fra 1994-2004 og blev skabt af David Crane og Marta Kauffman. Serien handler om seks venner, spillet af Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer, der bor i New York.

Aniston, Cox og Kudrow var i en periode de højest betalte kvindelige tv-skuespillere nogensinde, og alle skuespillerne fik i de sidste to sæsoner en million dollar, eller omkring seks millioner kroner med den nuværende valutakurs, per afsnit.

Serien var ifølge en artikel fra Time Magazine i 2007 en af de 100 mest populære tv-serier nogensinde.

Du kan se traileren herunder.

»Friends«-genforeningen får premiere 27. maj på HBO Nordic.