Tivoli: Det har været »en dyr omgang«

Tivolis direktør, Susanne Mørch Koch, ser frem til en genåbning, men mener også, der skal være »stabile« forhold i samfundet.

Tivoli kan åbne igen, efter Epidemiudvalget onsdag aften er blevet enige om en delvis genåbning af kulturlivet. Arkiv. Fold sammen
Læs mere
Foto: Morten Juhl
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

På onsdagens pressemøde kom det frem, at dele af kulturlivet igen kan åbne igen – dog med krav om blandt andet coronapas.

I Tivoli er man glade for nu at kunne åbne dørene, men lukningen i december kom med »uventet« og »kort varsel«, skriver direktør i Tivoli Susanne Mørch Koch til Berlingske.

»Det har været en dyr omgang for Tivoli og oplevelsesbranchen som helhed, hvor ikke mindst kulturlivet, restaurationerne og turismeerhvervet har haft det mere end svært. Derfor er det naturligt, at der nu skiftes gear, så det er slut med katastrofeopbremsninger og andre dramatiske og pludselige tiltag,« skriver Susanne Mørk Koch.

Hun håber, at de – og resten af samfundet – snart kan vende tilbage til at have så normal en hverdag som mulig.

»Vi skal have skabt stabile forhold i samfundet helt generelt, så vi undgår igen at hive tæppet væk under virksomhederne og danskernes hverdag. Vi oplever en stor interesse fra vores gæster, som er klar til at tage del i kulturlivet igen. Det vil vi meget gerne imødekomme og håber også, vi snart må spille for fyldte sale og holde restauranterne og hoteller åbent som normalt,« skriver Susanne Mørk Koch.