Tid til kendetegn

Din personlighed afgør, hvilket ur der skal sidde på håndleddet.

Omega Seamaster James Bond. Foto: Scanpix Fold sammen
Læs mere

Først over stregen

Boss Speed Dial

De røde stafferinger på viserne. Den ultratynde knaldrøde sekundviser og ikke mindst den rå carbon i urskiven. Alt signalerer race og Formel 1. Boss Chronograph Speed Dial har været sponsor på McLaren Mercedes F1-team siden 1984, og uret er inspireret af det seriøst avancerede rat i den nyeste version. Med dette ur på armen kan du glemme alt om chiptuning.

5.000 kr. www.watches.dk

Look its a bird

Breitling

Har du altid haft en lille Superman i maven, og har du drømt om at være jagerpilot siden »Top Gun« hærgede nationen? Eller har du bare hang til at hangglide langt over himlen. Så gør som piloten John Travolta og køb et Blackbird. Det kan valutaomregne, mens du hænger i luften!

42.500 kr. www.breitling.com

Eller en bjørn

Vogard Bogey

Har du en Tiger eller en Bjørn i maven, skal du have et ur, der matcher. Har du succes som dem, har du brug for dette Vogard. Drej på skiven, og du kan se tidszonen ændre sig og dermed se, hvorfor du har jetlag. I hver zone kan du se navne i skiven fra kendte golfbaner.

46.500 kr. www.vogard.com

Hvis du har en BS i maven

Graham Chronofighter Oversize

>Navnet er opkaldt efter den militære landingskode, der blev brugt i slaget ved Normandiet. Dette ur er lige så engelsk som et af RAF's bombefly, men lige så råt som en pæredansk B.S. Christiansen. Fås med læder eller gummirem.

46.500 kr. www.graham-london.com

Hvor højt

Tissot T-Touch

Det er ikke urkassen i poleret titanium eller urskiven af smukt vævet carbon, der er T-Touch' fedeste feature. Det er heller ikke de smukke visere eller det elegante design, men det klassiske ur har digitaltal i bunden af urskiven - og det er ikke dårlig smag. Her kan du nemlig aflæse, hvor højt du er over havets overflade og ved tryk på en knap fremtrylle et kompas. Så farer du vild på vej op af K2-bjerget, er det bare at trykke på siden af uret og finde pejlingen!

5.800 kr. www.swatchgroup.com

Kun for agenter

Omega Seamaster James Bond (billedet)

Han har haft det på siden de første film, men med den nyeste Bond i skikkelse af Daniel Craig er Omegas Seamaster med ét blevet gjort 3.845 gange mere cool. Læg dertil, at det kun er lavet i 10.007 eksemplarer, og eksklusiviteten er hjemme. Det er udsolgt fra fabrikken. Du skal være heldig at finde det i en butik.

21.000 kr. www.swatchgroup.com