Terrazzo hitter

Her er ugens vigtigste design-nyheder.

Gedigne materialer, funktionelt design og diskret kvalitet er kodeordene for North By Norths nye solseng. Foto PR Fold sammen
Læs mere

Luksuriøs badeværelsesserie

Det er noget af en investering at lave nyt badeværelse, og så gælder det om at vælge de helt rigtige elementer, der kan holde længe både kvalitets- og designmæssigt. De fleste foretrækker rene linjer og nordisk renhed, og de er forenet i Duravits nye badeværelseserie Luv, der er designet af den anerkendte danske designer Cecilie Manz. Hendes sikre fornemmelse for nuancer og former kommer klart til udtryk i valg af farver og materialer i serien, og hendes palet, der indeholder matte lakfarver og porcelæn i bløde farver, er udviklet eksklusivt for Duravit. I serien findes badekar, spejle, ovale håndvaske og møbler i tre forskellige størrelser og harmoniske farvevariationer. Badekarrene er fremstillet af DuraSolid A, der er uden samlinger, og fås fritstående, til at stå op ad væggen eller i en hjørneversion. Som en ekstra, luksuriøs bonus kan badekarrene udstyres med diskret indbygget luftcirkulation eller med et integreret lydsystem, der kan betjenes via Bluetooth.

Luv badekar fra Duravit, fra 33.000 kr.

Har du skiftet fliser som disse ud, har du måske begået en fejl. De er på vej tilbage. Foto PR Fold sammen
Læs mere

Terrazzo er tilbage

Rigtig mange har de sidste årtier skiftet deres terrazzogulve på badeværelset ud under renovering. Men nu er terazzo, der var ekstremt populært i første halvdel af sidste århundrede, for alvor tilbage. Hvis du ikke er så heldig at have det oprindelige terrazzogulv, er der godt nyt fra danske Fired Earth. De har netop lanceret håndlavede terrazzofliser, som kan bruges overalt indendørs, og de kommer i både ensfarvet støvet grøn eller rosa samt i mønstret, så du kan skabe det udtryk, du allerhelst vil have. Terrazzofliserne måler 20x20 cm.

Terrazzofliser fra Fired Earth,  ensfarvet 61 kr. pr. stk./1.525 kr. pr. kvm, mønstret 145-195 kr. pr. stk./3.625-4.875 kr. pr. kvm

Sofakompagniet har designet denne nye sofa med bløde former og et let udtryk. Foto: PR. Fold sammen
Læs mere

Sofa med elegant tyngde

Velour er de seneste år blevet et populært materiale i boligindretningen, og den sofistikerede og lidt tunge velour får et elegant løft i Sofakompagniets nye sofakollektion. Flynn 2-pers. sofa er designet med bløde former og et let udtryk ikke mindst pga. de spinkle, tilspidsede træben. Det lette udtryk får en elegant tyngde af den støvet mørkegrønne velour. Sofakompagniets kreative direktør, Cathrine Rudolph, fortæller om sommerkollektionen: »Vi går all in på velour, voluminøse tekstiler og ædle metaller. Looket er eksklusivt og hotelagtigt på den helt rigtige måde. Samtidig er der fokus på ’hygge’ som noget helt implicit og naturligt.« Flynn-sofaen måler B150xD84xH86 cm.

Flynn 2-pers. sofa fra Sofakompagniet, 3.999 kr.

Luksus til terrassen

Definitionen af luksus har ændret sig fra det flashy og umiddelbart iøjnefaldene til det langt mere enkle. Gedigne materialer, funktionelt design og diskret kvalitet er kodeordene for den nye forståelse af luksus, og helt i den ånd er North By Norths nye solseng skabt. Den er lavet i bambus, og med sit enkle design er den lige til at sætte ind på terrassen, så du er klar til de (forhåbentligt) mange solrige dage, vi har i vente. Solsengen måler L200xB75xH40 cm.

Solseng i bambus fra North By North, 2.995 kr. Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 2683 7902

Danske Wouds nyeste lancering er et godt bud på en knage,d er kan det hele. Foto: PR Fold sammen
Læs mere

En knage til det hele

Vi har brug for dem i hele hjemmet. I køkkenet til viskestykker og grydelapper, i badeværelset til håndklæder og hårtørrer, i entreen til jakker og nøgler og i soveværelset til morgenkåben. Knager er et strengt nødvendigt funktionelt boligtilbehør, men det kan være svært at finde en, der er så tilpas enkel, at den kan gå rent ind i indretningen. Danske Wouds nyeste lancering er et godt bud. Det er knagen Haak Hook, der er lavet i metal og egetræ og designet af den århusianske designer Rikke Frost. Med dens runde silhuet og organiske udtryk er den ren og enkel, og den er så superpraktisk, at du kan hænge alt fra bøjler og tøj til nøgler og tasker på den. Fås med sort og gråt metal og måler H9xB8xD4,9 cm.

Haak Hook fra Woud, 299 kr. pr. stk.