Tendens: Påskepynt der faktisk pynter dit hjem

Påskepynt er ikke altid pænt. Ofte er det meget gult – og passer knap så godt til det moderne hjem. Men det kan lade sig gøre: Gå f.eks. efter mere diskrete dekorationer med referencer til naturen og det spirende forår.

Bonbonniere påskeæg i porcelæn 11,8 cm fra Royal Copenhagen, 369 kr. Dekorativt påskeæg, der er inspireret af det ikoniske Flora Danica-stel. Fold sammen
Læs mere

Når vi taler om påskepynt, tænker mange af os på gule dekorationer af enhver art, med særligt fokus på kyllinger og æg i mønstre med masser af (primær)farver. Men det kan sagtens lade sig gøre at pynte op til højtiden på en måde, der harmonerer bedre med den indretningsstil, de fleste foretrækker.

Naturen og det spirende forår er stadig i fokus, men i mere afdæmpede farver og netop naturlige materialer som porcelæn, glas og fjer. Skab f.eks. en smuk påskedekoration ved at samle fine påskesager i et ophæng som messingringen fra Strups. Hæng dem gerne i snore i forskellige længder, så hvert æg og hver fjer kommer til sin ret, og du kan gøre dekorationen endnu finere ved at tilføje lidt grønt fra haven eller skoven.

Pæne påskeæg

Det kan sagtens betale sig at investere lidt i påskepynt, som du kan tage frem år efter år. Et godt eksempel er Royal Copenhagens porcelænspåskeæg. Hvert år lancerer de et nyt, så du kan starte samlingen nu og lade den gå i arv.

Men der er flere spændende muligheder i år. Kig gennem billederne her på siden for at samle inspiration.

Eos Micro lampe Ø22 cm fra Vita Copenhagen, 399 kr. Lampe i hvide fjer, som snildt kan bruges også efter påske. Fold sammen
Læs mere

Forhandlere:
Broste Copenhagen: Brostecopenhagen.com
Luxo Living: Luxoliving.dk
Royal Copenhagen: Royalcopenhagen.com
Strups: Luxoliving.dk
Vita Copenhagen: Magasin.dk