Silas har gjort stort indtryk på mig

Skuespiller Johannes Nymark, der spiller med i »Steppeulven«, som har premiere 19. februar, er dybt fascineret af ægtemanden Silas Holst.

Skuespiller Johannes Nymark er aktuel i »Steppeulven«, der har biografpremiere 19. februar. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Min kæreste ejendel er

min Macbook computer, fordi jeg har alting på den. Jeg laver alt mit arbejde derhjemme og bruger den også til at se fjernsyn. Jeg vil ikke kunne leve uden min Macbook.

Jeg vil gerne se

filmen »Into the woods« med Meryl Streep, som spiller heks. Det glæder jeg mig rigtig meget til, for det er i virkeligheden en forestilling, som er blevet lavet om til en film. Derfor glæder jeg mig til at se, hvordan de har løst det.

Jeg vil gerne møde

Ryan Murphy, som er en amerikansk instruktør, manuskriptforfatter og producer. Han har lavet nogle af de film og serier, som jeg for tiden allerbedst kan lide. Jeg kan rigtig godt lide hans arbejde, så jeg kunne godt tænke mig at møde ham og fortælle, hvor rørt jeg blev af hans film »The Normal Heart«, som er en fantastisk film.

Jeg træner

styrketræning tre til fire gange om ugen og begyndte for to år siden, da jeg skulle lave en film, som jeg skulle trænes op til. Der fik jeg en personlig træner, og han lærte mig de teknikker, han sværger til.

Min bedste madoplevelse var,

da jeg var med i en forestilling, hvor en fra castet var fra Samsø. En sommerdag blev vi inviteret over til hendes forældres hus på Samsø, hvor moderen havde lavet en helt vild overdådig middag til os med råvarer fra byen og baghaven. Det var simpelthen så lækkert, og det står stadig helt klart for mig.

Det næste jeg køber

er et Apple TV. Det er en lille boks, man sætter til internettet, der gør, at man kan se alle sine dejlige serier på tv-skærmen. Det gør alt en lille smule nemmere.

Jeg gider ikke

at stresse. Jeg har haft et rimeligt hektisk efterår, hvor jeg blev far og samtidig havde tre jobs oven i hinanden. Jeg tror faktisk, at det har været en periode, der har fået mig til at indse, at jeg slet ikke gider at stresse, når jeg kan undgå det. Det er min overskrift lige nu.

Jeg vil gerne rejse til

New York. Jeg har boet der i et år, og efter det kan jeg bare ikke få nok. Nu er det halvandet år siden, jeg har været der.

Det bedste råd jeg har fået

var fra Sonja Oppenhagen. Hun sagde engang, at jeg skulle lade være med at være så dygtig. Jeg havde Sonja som lærer, og hun prøvede at hjælpe mig med at finde mig selv i det at være skuespiller. Jeg er meget flittig og har altid været det. Jeg arbejder hårdt med tingene, men nogle gange er det meget godt at give slip og lade være med at tænke for meget. Nogle gange kommer tingene først på plads, når man tør og give slip på sig selv og arbejdet. Det lærte jeg af Sonja Oppenhagen.

Det menneske, der har gjort størst indtryk på mig,

er Silas. Da jeg mødte ham, var jeg ret fascineret af, at hans tilgang til livet var så anderledes end min egen på det tidspunkt. Det er jeg blevet inspireret meget af. Og så er han god til at tage lidt lettere på tingene og lade være med at stresse, hvilket jeg har lært rigtig meget af.