Savnede du flere kendte ansigter i »Friends: The Reunion«? Derfor var de ikke med

»Friends« er tilbage i et genforeningsafsnit. Alle seks venner fra den populære serie deltager i afsnittet, men flere store biroller gør ikke. Nu forklarer instruktøren hvorfor.

 
I »Friends: The Reunion« mødtes hovedrollerne Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, David Schwimmer og Matt Leblanc for at se tilbage på den populære serie, der sluttede for 17 år siden. Se traileren her. Video: HBO Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Efter 17 års pause er de tilbage – skuespillerne bag de populære hovedroller: Ross, Rachel, Phoebe, Chandler, Joey og Monica, som mange kender fra de ti populære sæsoner af »Friends«, der blev sendt fra 1994 til 2004.

Nu er genforeningsafsnittet »Friends: The Reunion« ude.

Og vennegruppens seks kendte skuespillere er alle med. På deltagerlisten for genforeningen er også navne, der ikke er kendt fra serien. Heriblandt David Beckham, Lady Gaga, Justin Bieber og Cindy Crawford.

Til gengæld manglede flere af de skuespillere, der havde store biroller i den populære 90er-serie. Eksempelvis skuespiller Paul Rudd, der i serien spiller Phoebes mand, og Cole Sprouse, der spiller Ross’ søn.

En stram tidsplan og coronaudfordringer

Nu forklarer instruktøren bag det nye afsnit, Ben Winston, hvorfor de var fraværende.

»Vi kunne ikke have alle med, fordi det er kun en time og 45 minutter. Og kernen i showet er nødt til at være de seks medvirkende,« forklarer han til det amerikanske medie TheWrap.

»Så man skal ikke have for mange gæsteoptrædener, fordi der selvfølgelig er hundredvis af fantastiske mennesker, der har været med i 'Friends' gennem årene. Desværre kunne vi ikke have alle med.«

I samme interview fortæller instruktøren Ben Winston også, at der var flere skuespillere, der blev inviteret til at medvirke, som desværre ikke kunne deltage på grund af coronasituationen og den stramme tidsplan for optagelserne, der foregik den 7. april i år.

»Jeg håber, at folk vil tænke på alle de gode ting, der er med, fremfor de ting, der ikke er med,« tilføjer instruktøren.

Blandt de biroller i »Friends«-serien, der var med i genforeningsafsnittet, finder man Chandlers ekskæreste Janice, (Maggie Wheeler), Central Perks bestyrer Gunther (James Michael Tyler), Monicas ekskæreste Richard (Tom Selleck) og Rachels søster Jill (Reese Witherspoon).