Popstjerne kritiserer tv-vært: »Tåkrummende lorteinterview«

Janni Pedersen har efterfølgende sagt undskyld til Martin Hedegaard, der havde kaldt hendes interview med ham for »fucking akavet«.

»Det bliver sjovt, rigtig sjovt, men det bliver virkelig ikke rart,« skrev Martin Hedegaard om sin redigerede version af Janni Pedersens tvinterview. Fold sammen
Læs mere
Foto: Ida Guldbæk Arentsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Popstjerne og X factor-vinder Martin Hedegaard var så utilfreds med TV 2-vært Janni Pedersens måde at interviewe ham på, at han lagde en redigeret version af samtalen ud på TikTok. Det skriver Ekstra Bladet, der også fortæller om tv-værtens reaktion.

I sin TikTok kaldte Hedegaard interviewseancen for det »muligvis mest fucking akavede interview«, han nogensinde havde deltaget i.

Årsagen til Martin Hedegaards harme var blandt andet, at Janni Pedersen to gange formastede sig til at kalde hans band Saveus’ optræden på Smukfest for opvarmning til Justin Biebers koncert på samme festival.

Forud for klippene fra interviewet siger Martin Hedegaard følgende:

»Det, I skal se nu, det er muligvis det mest fucking akavede interview, jeg nogensinde har været med i. Det endte med at være et ægte, tåkrummende, rigtig ubehageligt lorteinterview. Det, du skal se nu, bliver ikke rart. Det bliver sjovt, rigtig sjovt, men det bliver virkelig ikke rart,« siger den vrede popstjerne i sin video.

Videoen er blevet set over en kvart million gange, og mange fans af bandet har efterfølgende sendt mindre beskeder til Janni Pedersen. Det fik tv-værten til selv at skrive et opslag om episoden på sin Instagram.

»Har oplevet meget kritik i mine pænt mange år som journalist, fra spindoktorer, forbrydertyper, lobbyister osv. men aldrig fra musikere, jeg har interviewet.«

»Men efter et interview på Smukfest med Martin fra Saveus, er min indbakke gået amok. Martin valgte efter interviewet at lægge et sammenklip ud på diverse sociale medier. Og jeg ser godt nok noget tåbelig ud i denne stærkt redigerede version, der åbenbart er gået viralt,' skriver hun.

I opslaget skriver hun, at hun har undskyldt over for Martin Hedegaard, og at »alt er godt imellem dem nu«.

Ekstra Bladet kontaktede Martin Hedegaard for at få en reaktion på tv-værtens forklaring, og nu var Saveus-forsangeren faldet lidt ned:

»Alt er godt, Janni er skide sød og der er kun good vibes herfra,« lød det i en besked til Ekstra Bladet.