Paris Hiltons privatliv udleveret

Et amerikansk website forsøger at tjene kassen på 6.000 af Paris Hiltons private ejendele.

Foto: Reuters Fold sammen
Læs mere

Kan det tænkes, at der findes hemmeligheder om Paris Hilton, som ikke allerede er blæst ud på forsiden af alverdens sladderblade og hjemmesider?

Hjemmesiden parisexposed.com, der åbnede tirsdag, lover et nyt og eksklusivt indblik i Paris Hiltons liv. Her kan du efter sigendet se hjemmevideoer, nøgenvideoer, private billeder, dagbogsskriblerier, kærestebreve og materiale, hvor Hilton drikker sig fuld og tager stoffer.

Den 25-årige hotelarving forsømte angiveligt at betale en beskeden regning for opmagasinering af hendes private ejendele i forbindelse med en flytning.

Derfor blev alle hendes ting bortauktioneret, og er nu havnet i hænderne på det udspekulerede website, der lover at afsløre Paris Hiltons inderste hemmeligheder - mod betaling forstås.

Hiltons talsmand Elliot Mintz bekræfter overfor nyhedsbureauer AP, at ejendelene blev købt af en anonym mellemmand, som forsøgte at sælge dem videre.

Manden bag hjemmesiden Bardia Persa, siger til AP, at han købte nogle af Paris Hiltons ejendele af en mellemmand allerede i september.

Elliot Mintz har dog lovet, at afsløringerne vil få et juridisk efterspil.

- Vi vil helt sikkert undersøge alle juridiske muligheder i denne sag, siger Mintz.