Pamela Anderson og Tommy Lees sexvideohistorie bliver til miniserie

I slutningen af 90erne spredte en sexhjemmevideo sig med lynets hast. Nu bliver historien til en miniserie. Se de første billeder af de medvirkende her.

»Pamela & Tommy Lee: Stolen Honeymoon video« var et tidligt viralt hit, men som titlen antyder, var det ikke med de medvirkendes gode vilje. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jonas Vandall Ørtvig (arkiv)
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tommy Lee og Pamela Anderson var et af 90ernes mest omtalte par. Særlig efter en hjemmevideo af rockstjernen og »Baywatch«-skuespilleren så dagens lys.

Nu bliver historien om den lækkede hjemmevideo til en miniserie på den amerikanske streamingtjeneste Hulu, og de første billeder af de medvirkende, Sebastian Stan og Lily James, er netop blevet frigivet. Det skriver Rolling Stone.

Sådan så Pamela Anderson og Tommy Lee ud i 1999. Fold sammen
Læs mere
Foto: Rose Prouser/Reuters/Ritzau Scanpix.

Skuespilleren og filmforfatter Seth Rogen skal også spille med i serien. Han skal spille den mand, der stjal og videreformidlede sexhjemmevideoen. Samme Seth Rogen har tweetet billederne af Lily James og Sebastian Stan som henholdsvis Pamela Anderson og Tommy Lee.

Tommy Lee var trommeslager i rockbandet Mötley Crüe, og Pamela Anderson var mest kendt for sin rolle i livredderserien »Baywatch«, da en utilfreds elektriker, Rand Gauthier, stjal sexvideoen.

Ifølge Rolling Stone var grunden, at Tommy Lee og Pamela Anderson skyldte elektrikeren 20.000 dollar for udført arbejde, som de nægtede at betale. Ifølge Gauthier truede Tommy Lee ham også med et haglgevær.

Videoen spredte sig med lynets hast og var det første store læk af sin slags. Siden fik også Paris Hilton og Kim Kardashian delt sexvideoer mod deres vilje, og (især) for sidstnævnte blev det startskuddet til en kæmpe karriere.