På sexmesse for første gang ...

Foto: Sofie Mathiassen. Livagtige dukker er noget af det, man kan finde på Erotic World 2017. Og man kan selv sammensætte dem, præcis som man ønsker.
Læs mere
Fold sammen

Det der sker, når man sidder på scenen til en privat lapdance er, at man sveder sådan cirka helt ned til anklerne. Faktisk sveder man næsten på tandkødet. Måske er det bare, fordi man ikke er vant til at sidde på en stol med helt paralyserede slappe arme, mens en mørk mand med bar mave og pailletslips tager dem, de slappe arme, og placerer dem på hans balder, mens han ryster sit skridt lige i ansigtet på en i et meget imponerende tempo.

Inden det kom så vidt på Erotic World-messen i Valby Hallen har jeg været rundt og tale med folk, der har stande på messen. Peter Wiil sælger f.eks. meget naturtro dukker hos »Date a Doll«, hvis slogan er »no discussion«, og det er da egentlig ret sjovt. For det må klart være en fordel ved at anskaffe sig en dukke til ca. 30.000 kroner (hvis du kan nøjes med en på en meter, kan du få den for ca. 10.000 kroner), at man ikke skal diskutere sig til sex …

Foto: Sofie Mathiassen. Erotic World 2017. Fold sammen
Læs mere

Men kvinder må vente lidt med at få sig en gummimand med bøjelige led, for dukkerne laves i Kina, og deres bud på en lækker mand passer ikke til det danske marked, fortæller Peter Wiil. Til gengæld kan man selv lave sin kvinde, som man vil have hende (hun er jo allerede ude af stand til at tale, så tjek ved den feature) og vælge øjen- og hårfarve, eller (og her er det, at man bliver så glad for at lære nye ting hver dag) om hun skal have en fastsiddende eller udtagelig vagina.

»Det er jo mere hygiejnisk, hvis den kan tages ud og blive vasket,« siger Peter Wiil. Hans fætter, som ejer firmaet, Kim Wiil, viser den anden folder, som firmaet har fået trykt. Den henvender sig til bosteder for handicappede, og så får piben pludselig en anden lyd, for man kommer i tanke om, at det ikke er alle, der lige kan gå ud og score sig en at dyrke sex med. Og så kan en dukke måske være den næstbedste løsning.

Nervøs velour

At være på sexmesse for første gang er på en gang interessant og en smule forstemmende. Hollandske drags danser rundt mellem nogle mænd klædt ud som en slags faune med masker og de der sko, som gør, at man kan springe langt, og så er der en masse piger med kunstige bryster, øjenvipper, negle, læber, og alt deres tøj ser ud som om, at det er lavet af materialer, der ikke tåler åben ild i nærheden.

Hvor end man vender sig, er der nervøs velour. Også hos Sexlir.dk, som er nogle søde telefonsex- og webcam-piger, og her fortæller ejer og grundlægger Louise, at seksuelle fantasier kan være meget forskellige. Det vidste man jo godt i forvejen, men bliver alligevel overrasket, når hun fortæller, at der f.eks. er en mand, som godt kan lide at ringe ind og tale med pigerne om at kilde andre mennesker, mens en anden er helt syg med at tale om armbåndsure.

»Nogle gange vil mændene gerne vise sig frem på webcam, så pigen skal i virkeligheden ikke gøre så meget. Og andre gange er der nogen, der kun vil se pigens fødder eller se hende vise sine bryster.«

Ih, hvor kan man dog lære mange nye ting på sådan en messe. Godt, man ikke fulgte sit første indskud og gik ind ved siden af Valby Hallen, hvor Bauhaus havde nogle gode tilbud på altanplanter …

Økologisk glidecreme

I stedet møder man så f.eks. tvillingerne Mia og Mille, og de har ens tøj på og sælger sexlegetøj, og siger at man skal holde sig til økologisk glidecreme, og at det er bedst at købe sexlegetøj, der kan genoplades, for så er det som regel af en god kvalitet.

Over alt i hallen er der boder og små aflukker og reklamer for swingerklubber og dæmpet belysning og en lille smule fornemmelse af en lummerhed af den slags, som dræner en for lyst til andet end en kop te og en ostemad. Du kan komme ind og se strip med kvinder, der kan skyde bordtennisbolde ud af sig selv, og der er foredrag om at komme godt i gang med bondage, og der er lesbiske cremeshows og tantra-undervisning …

Foto: Sofie Mathiassen. Erotic World 2017. Fold sammen
Læs mere

Og der er sikkert mange, som synes, det er alle tiders, men for sådan en nybegynder i sexmessesammenhænge, eller måske bare en, hvis ide af noget sexet er lidt mere hen ad et godt Oscar Wilde-citat eller en bleg hulbrystet engelsk musiker, så er det faktisk en lille smule intimiderende pludselig at sidde på en scene, mens en meget muskuløs mand kravler rundt på en til musik.

Bedst som man tror, at det ikke rigtigt kan blive værre (fordi han jo ligesom lige har slikket dig på kinden), laver han nogle sære spjæt, så hans skridt rammer dit kæbeparti. Og bedst, som du nu tror, at det ikke kan blive værre, vender han sig om, så hans numse, som er på størrelse med et spædbarns og meget spændstig, vender mod dit ansigt, og tager din hånd, slikker på dine fingre og stikker dem ned i sine bukser. Følelsen kan beskrives lidt som at blive tvunget til at kæle med et barberet marsvin.