Oscar-vinderen Rami Malek er i spil som overskurk i næste James Bond-film

Den 37-årige filmstjerne skal kæmpe mod Daniel Craig alias agent 007 i "Bond 25", skriver amerikansk filmmedie.

Rami Malek viser sin Oscar frem for pressen, 24. februar 2019. Foto: Frederic J. Brown/AFP  Fold sammen
Læs mere
Foto: FREDERIC J. BROWN

Amerikanske Rami Malek, der vandt en Oscar for sin imponerende præstation som Freddie Mercury  i Queen-filmen »Bohemian Rhapsody«, er i de afsluttende forhandlinger om rollen om overskurk i den næste James Bond-film, »Bond 25«.

Det skriver det amerikanske filmmedie collider.com.

Det har tidigere været fremme, at den 37-årige skuespiller var i søgelyset som Daniel Craig alias agent 007s hovedmodstander i »Bond 25«, men at planen måtte opgives, fordi den kolliderede med optagelserne til den afsluttende sæson af  den berømmede TV-serie »The Robot«, hvor han spiller hackeren Elliot Alderson. Men den forhindring skulle altså nu, ifølge collider.com´s kilder, være ved at være endeligt løst.

Collider.com skriver, at der endnu er sluppet meget lidt ud om filmen, der blev lagt i hænderne på Cary Joji Fukunaga, efter at instruktøren Danny Boyle forlod projektet. Rygter har villet vide, at hovedskurken er blind, og i collider.com spekuleres der desuden i, at han er fra Nordafrika, hvilket vil passe udmærket med, at Rami Malek er søn af egyptiske emigranter.

Helt sikkert skulle det være, at det bliver til et gensyn med den franske skuespiller Lea Seydoux, der var Bond-pige i den seneste Bond-film, »Spectre« fra 2015, ligesom  det forventes, at Naomie Harris, Ben Whishaw og  Ralph Fiennes, der også var med i »Spectre«, tager endnu en tur i Bond-land. Endelig skriver collider.com, at Cary Joji Fukunaga skulle have et særdeles godt øje til den mexicansk-kenyanske skuespiller og Oscar-vinder Lupita Nyong’o.

»Bond 25«, der forventes at blive den sidste James Bond-film med Daniel Craig som den udødelige helt og kvindebedårer, får efter planen premiere i april 2020.