Nye vindere: Ingen malker Elge!

Svarene tikker ind fra nær og fjernt, og det er dejligt. Vi kan samtidig se, at julekalenderen har fået sit eget lille kultiske følge, der gætter med hver dag. Bliv ved med det og deltag i konkurrencen om en ekstra julegave, der trækkes den 24. december, og hvis karakter vi kommer nærmere ind på næste gang, vi trækker vindere.

CDen fra det musikalske vidunderbarn Thomas Troelsen: Private Fold sammen
Læs mere

Sidst havde vi seks vindere i stedet for fem. Denne gang har vi kun fire. Forklaring følger, men først kommer her de rigtige svar:

5 december: ”Ak ja, selv den stærkeste cigar bliver engang til aske.” Storm P.

6. december: ”Jeg kan råbe højt og falde dybt. Men jeg er hos dig, når at det gælder.” Steffen Brandt i TV2-sangen ”Evelyn”.

7. december: ”Rats in the front room…” og frem til “Don’t push me…”. Andton rapper med på Grandmaster Flashs “The Message”.

8. december: Andton og Svinets dialog om hashbarer er hentet fra Quentin Tarantinos ”Pulp Fiction”.

9. december: ”Jeg tror, jeg går ud og malker elgen.” W.C. Fields.

De fire vindere af 50 ml eau de parfum af den ny KenzoAmour til en værdi af 495 kr. er:

Trine K. Christiansen, Nyvangsvej 9, 8860 Ulstrup.

Nicolai Olesen, Fynsvej 8, 4654 Fakse Ladeplads.

Janni Due, Odensegade 16C, 2. Th, 2100 København Ø.

Lone Daugaard, Frederikssundsvej 228, 1.sal, 2700 Brønshøj.

W.C. Fields-citatet er der imidlertid ingen, der har gættet. Der kommer derfor en flaske KenzoAmour oveni i puljen til den 24. december – den skulle jo nødig stå og blive dårlig.

I afsnit 10-14 er præmierne lidt for enhver smag. Hver vinder modtager en cd fra det musikalske vidunderbarn Thomas Troelsen og hans ny projekt Private til en værdi af 149 kr. + Thomas Thurahs ny, men allerede bestsælgende samtalebog ”Noget af en historie – Anker Jørgensen, Bodil Udsen og livet under bøgen” fra forlaget Gyldendal til en værdi af 199 kr.

God elgejagt.