Nye detaljer om Game of Thrones-spinoff: Glem de syv kongeriger - her er der 100

George R.R. Martin har løftet sløret for flere detaljer om, hvad man kan forvente at se, når Game of Thrones-universet fortsætter med en prequel.

Ingen TV-serie har før opnået så stor popularitet som »Game of Thrones«. Her er det et motiv fra serien gengivet på en bus i Nairobi. Nu er optagelser i gang på en ny serie om universet. Fold sammen
Læs mere
Foto: SIMON MAINA

Har du haft svært ved at holde styr på de syv kongeriger i HBOs utroligt populære serie »Game of Thrones«? Det bliver ikke nemmere fremover, for en ny serie om universet er på vej, og nu har forfatteren George R.R. Martin afsløret, at denne serie foregår 5000 år før den periode, som den seneste lange serie har udspillet sig i. På det tidspunkt så den fiktive verden meget anderledes ud, fremgår det af et interview med Entertainment Weekly.

»Når man går længere tilbage i tiden var der ni kongeriger, tolv kongeriger og på et tidspunkt 100 små kongeriger. Og det er den æra, vi snakker om her,« siger George R.R. Martin i interviewet.

Denne epoke kalder han »The Golden Age of Heroes« (Heltenes gyldne tidsalder), og han afslører i interviewet i Entertainment Weekly, hvilke familieklaner der eksisterer på dette tidspunkt.

»Stark-familien findes helt sikkert, men Lannister-familien er der endnu ikke. Casterly Rock er der helt sikkert,« siger George R.R. Martin.

På dette tidspunkt af historien om det fiktive univers findes der også, forstår man, mammutter, ulve og de frygtede Hvide Vandrere. Men der er ingen drager – og der er endnu ingen jerntrone!

Ligesom i den nuværende serie vil den kommende prequel-serie tælle talrige skuespillere, hvoraf HBO allerede har annonceret Naomi Watts, Miranda Richardson, Naomi Ackie og Denise Gough.

Hvad de næste afsnit af sagaen skal hedde, er endnu ikke afgjort, men George R.R. Martin siger i interviewet, at han overvejer forskellige ideer, såsom »The Long Night« eller »The Longest Night«.

I et interview med Leonard og Jessie Maltin på podcasten »Maltin on Movies«, har George R.R. Martin tidligere sagt, at han ikke forventer, at succesen fra »​Game of Thrones« kan gentages.

»Omfanget af seriens succes er nået ud over hele verden og er i den grad blevet en del af vores kultur. Det er ikke noget, som nogen nogensinde kunne forudse, og ikke noget, jeg nogensinde forventer at kunne opleve igen,« siger George R.R. Martin, der håber, at publikum vil blive interesseret i at følge historien om denne (meget) ældre del af universets historie.

Optagelserne på det første, såkaldte pilotafsnit af den indtil videre unavngivne serie er begyndt i Nordirland, hvor også hovedparten af den tidligere serie blev optaget. Det er endnu ikke klart, om den kommende prequel også skal optages andre steder.

Instruktør og showrunner på den ny serie bliver Jane Goldman sammen med forfatteren selv.