Moxy i Sydhavnen er for dig, der gerne vil have kontorplads nær en bardisk

Sydhavnen får et nyt hotel, som gerne vil køre newyorker-stil.

Baren i Moxy Copenhagen. Fold sammen
Læs mere

Efter newyorker-forbillede åbner et nyt hotel, hvor beboerne i området gerne skal blande sig med hotellets gæster.

Når Moxy Hotels den 18. marts åbner dørene i Sydhavnen, er det nemlig meningen, at hotellets bar skal være hænge-ud sted for folk, der mangler et hyggeligt sted at arbejde, eller vil studere i omgivelser, der er lidt større end klubværelset.

Derfor vil der både være brætspil og bløde møbler, og sågar overdimensionerede spil, man kan muntre sig med, hvis man trænger til en pause fra computeren. Stilen er kendt fra andre storbyer, hvor hotel-foyeer er blevet det nye kontorlandskab for folk, som ikke har en fast arbejdsplads.

Sydhavnen har fået et nyt sted at hænge ud - også for dem, der ikke har booket et hotelværelse. Fold sammen
Læs mere

Navnet, Moxy Copenhagen Sydhavnen, kan nok få krøllet nogle udenlandske tunger, men når de finder vej til hotellet, har de forhåbentlig mulighed for at blande sig med Sydhavnenes beboere og studerende.

Hotellet er en del af Marriott-kædens mere ungdommelige Moxy Hotels, og det er et ønske fra ejernes side, at hotellet kan være med til at skabe lidt mere lokalliv i Sydhavnen.

Om aftenen vil baren derfor blive omdannet til et sted med musik, underholdning og cocktails - også for folk, som ikke har tænkt sig at overnatte. Med Aalborg Universitet og de mange nye lejligheder omkring hotellet, håber man på at tiltrække andre, end de turister, der kommer til at bebo de 226 værelser.

Ifølge en pressemeddelelse vil alle 226 værelser have lydreducerende vægge og hurtig wi-fi, og gæsterne har mulighed for at bruge hotellets træningsrum eller leje cykler, så de kan komme ud og se resten af København.