McCartneys eks får 773 mio.

Det tidligere Beatles-medlem Paul McCartneys ekskone får 773 mio. kr. i et forlig indgået mellem de to. Det er det største skilsmisseforlig i britisk retshistorie.

Arkivfoto: Barry Peake Fold sammen
Læs mere

Det fire år lange ægteskab mellem Paul McCartney og Heather Mills blev en dyr fornøjelse for det tidligere beatles-medlem.

Helt præcist kostede ægteskabet Sir McCartney 500.000 kroner om dagen eller i alt 773 mio. kr. Det er nemlig hvad han har indgået forlig med sin ekskone om at betale.

Beskidt skilsmisse

Med den klækkelige sum bliver der nu sat endeligt punktum for en af de mest beskidte skilsmisser i britisk kendis-historie.

Til gengæld for de mange millioner forpligter Heather Mills sig til aldrig offentligt at udtale sig om, hvad der førte til ægteskabets endeligt, skriver the Daily Mail.

Visse saftige detaljer er dog sluppet ud. Heather Miller har blandt andet beskyldt sin eksmand for at have været voldelig flere gange. Ved en enkelt lejlighed skulle han have skåret hendes arm med et smadret vindglas.

Paul McCartney skulle også flere gange have nægtet Fru Mills at brystføde deres fælles barn Beatrice. Og for sådan et traume er det vel ikke så mærkeligt, at man ønsker lidt kompensation.

Beløbet udbetales i "små" rater. Først får Fru Mills 165 mio kr og hvert år indtil parrets fælles tre-årige datter, Beatrice, fylder 18, skal Paul McCartney betale 38,7 mio kr. I alt 773 mio kr eller 70 mio. britiske pund.

Ud over beløbet forpligter Paul McCartney sig til at betale for alle Beatrices leveomkostninger til hun fylder 18 år.