Mads Nørgaard: Film erstatter modeshow

Modeuge: Den kendte designer og butiksindehaver går nye veje for at præsentere sit tøj: En kortfilm. De medvirkende er topmodeller og musikken er Sort Sol.

Her kan du se de første billeder fra den danske designer Mads Nørgaards nye modefilm 'The Copenhagen Fashion Experience'.

Filmen, som for et par timer siden havde premiere på Cafe Europa, er Mads Nørgaards præsentation af sin forår/sommer-kollektion 2008. Den erstatter designerens tradtitionelle modeshow under modeugen.

Filmen handler om ungdom og vitalitet - men absolut ikke på den uskyldige måde, fortæller Berlingskes livsstilreporter, Kristoffer Zøllner, som så filmen i dag:

"Plottet er enkelt: Topmodellerne Freja Beha og Eddie Klint turer gennen København en hel nat sammen med en flok venner. Filmen viser København som en magisk og stemningsfuld by, og de unge møder bl.a. Sort Sol-sangeren Steen Jørgensen som en klovnefigur," fortæller Kristoffer Zøllner.

Det er Noam Griegst, der har instrueret kortfilmen, hvori de seks medvirkende selvfølgelig optræder i Mads Nørgaards nye kollektioner for næste forår og sommer.

Musikken er Sort Sols gamle punknummer 'Copenhagen' i en opdateret og moderigtig version, remixet af Anders Trentemøller.