Kostbar levering

www.etakeaway.dk Bringer mad ud fra pizzeriaer og restauranter i hele Danmark

Vi bestilte: Teriyakimarineret kylling med ris og grønt til 75 kr. Chilimarineret oksekød med ris og grønt til 75 kr. og ekstra ris med sesam til 20 kr. Udbringningen kostede 145 kr.

Samlet pris: 315 kr.

En torsdag aften, hvor man kommer sent hjem fra arbejde, er ideel til lidt let takeaway, hvor man uden stress kan sidde på nettet og udvælge yndlingsretten. Kl. 19.25, for at være helt præcis, afgav vi bestilling på E-takeaways brugervenlige hjemmeside og blev glædeligt overrasket over, at der ikke kun var de sædvanlige pizzeriaer. Hjemmesiden havde i stedet en overvægt af lækre sushi- thai- og indiske restauranter.

Det tegnede godt, og allerede inden dankortet havde gennemført betalingen, var tænderne ved at løbe i vand over billedet af risretterne med henholdsvis teriyakimarineret kylling og chilimarineret oksekød fra Letz Sushi på Christianshavn.

På kvitteringen blev der garanteret, at budet senest ville levere maden kl. 21.00. Kl. 20.30 ringede en venlig fyr for at fortælle, at de nu havde sat kurs mod Valby og ville være der indenfor et kvarter. Det holdt stik, og en time og 15 min. efter bestillingen bankede den unge mand på døren med de to risretter i hånden. Det kostede så til gengæld hele 145 kr. for leveringen fra Christianshavn til Valby. Spisepinde var der sørget for, men begge par knækkede, da vi prøvede at skille dem fra hinanden. Derimod havde de ikke glemt de ekstra ris med sesam, og sojaen kom pænt i små dunke ved siden af. Men kødet, risene og grøntsagerne kunne ikke kaldes varme - kun lune, og efter få bidder blev saucen, som maden var klistret ind i, lidt for kvalmende, så ingen af os havde lyst til at spise færdig.

E-takeaway egner sig fantastisk til en dag, hvor det er uoverskueligt at bevæge sig ud, men hvor middagen stadig gerne må være lidt nærende. Skal det dog gå rigtig hurtigt, kan man med fordel spare både tid og penge på selv at bevæge sig ned til yndlingsrestauranten og bringe måltidet med hjem.