Kate Winslet insisterede på at beholde sit bulende maveskind i sexscene

I et interview med New York Times fortæller Kate Winslet nu om, hvordan hendes karakter i »Mare of Easttown« kom til at se så ægte ud.

 
Kate Winslet har hovedrollen i den socialrealistiske og kuldslåede krimiserie »Mare of Easttown«. Se traileren her. Video: HBO Nordic. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Krimiserien »Mare of Easttown«, hvis sidste afsnit netop har haft premiere, er blevet rost for at være meget ægte og virkelighedsnær i sin fremstilling af en småby i USA, der er ramt af opioidkrisen.

Og netop den meget uglamourøse fremtræden var også vigtig for Kate Winslet, der spiller hovedrollen som efterforskeren Mare. Det fortæller hun i et interview med The New York Times.

Hun insisterede nemlig på, at et »stykke bulende mave« i en sexscene skulle blive i serien og ikke klippes ud, som instruktøren Craig Zobel ellers forsikrede hende om, at han ville.

»Du kan lige vove på at klippe det ud!,« siger Kate Winslet til  The New York Times, at hun sagde til Zobel.

Hun siger også til den amerikanske avis, at hun nægtede at godtage, at hendes hud så godt ud, som den gjorde i de indledende optagelser til serien.

»Derefter prøvede vi at indstille lyset, så det ikke så pænt ud mere,« siger hun.

Serien er nemlig en rå og realistisk fremstilling af den amerikanske østkyst, opioidkrisen og småbyernes Amerika, og de tematikker gik igen i alt fra kostumer til deller og tykkelsen på Winslets øjenbryn og lår.

Kostumedesigneren var på rekognosceringstur i supermarkedskæden Wawa for at finde Kate Winslets rolles skovmandsskjorter, T-shirts, sweatshirts og grimme cowboybukser, skriver The New York Times.

»Hver gang, vi fandt noget, der ikke var flatterende, så hoppede, sprang og jublede vi: 'Yes! Vi skal have det her på',« siger Kate Winslet til avisen.

Kate Winslet fik for vane at efterlade tøjet i en krøllet bunke på gulvet af sin private trailer, altså den luksusskurvogn, man som skuespiller af Winslets kaliber får stillet til rådighed på film- og tv-set.

Her kan man se et eksempel på det almindelige tøj.

»Tøjet blev liggende natten over i en sammenpakket kugle. Det blev hverken vasket, tørret eller hængt op,« siger hun.

Alle detaljerne skulle reflektere de byrder, Mare bærer på sine skuldre, og man skulle kunne se, at Mare både har »en fysisk og en psykisk tyngde«.

Hele interviewet med Kate Winslet kan læses i New York Times. »Mare of Easttown« kan streames på HBO Nordic.