Jennifer Aniston lagde Instagram ned

Et genforeningsbillede af seks skuespillere fra »Friends« fik Instagram til at crashe.

Skuespillerne fra tv serien Friends Fold sammen
Læs mere
Foto: jennifer Aniston, instagram
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvis det havde været en episode fra »Friends«, ville den hedde noget i stil med »Den, hvor Rachel fik hele Instagram til at crashe«.

Da den 50-årige stjerneskuespiller Jennifer Aniston tirsdag ville oprette sin egen konto på Instagram, vakte det så stor opmærksomhed blandt brugerne, at det sociale medie på få øjeblikke gik i baglås. Årsagen var, at Aniston havde lagt et genforeningsbillede op af sig selv og  fem øvrige skuespillere fra serien, der havde premiere i 1994, nemlig Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer.

Vis dette opslag på Instagram

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM

Et opslag delt af Jennifer Aniston (@jenniferaniston) den

Jennifer Aniston tog det selv meget pænt og skrev med et glimt i øjet til sine fans: »Undskyld, men jeg tror, at jeg har ødelagt det!« Skuespilleren fik på fem timer 1,4 millioner følgere på sin konto, mens billedet i sig selv i skrivende stund har fået over 12 millioner likes. Instagram kunne ikke følge med efterspørgslen.

Flere af fansene brugte Twitter til at brokke sig over, at de ikke kunne blive følgere på Anistons konto, idet de tekniske problemer fik det til at fremstå, som om de var blevet blokeret af Jennifer Aniston.

Instagram undskyldte via en talsmand. Til The New York Posts sladderspalte Page Six sagde han: »Vi er klar over, at nogle mennesker har problemer med Jen's side – interessen har været utrolig. Vi arbejder på en løsning og håber, at siden snart fungerer glat igen.«

Ingen genforening

Den massive interesse for at blive følger på Jennifers Anistons konto slår den hidtidige rekord for at nå en million Instagram-følgere på kortest mulig tid. Den indehaves af den britiske prins Harry og hans hustru Meghan, der nåede en million likes på fem timer og 45 minutter.

Fotografiet af de genforenede »Friends«-skuespillere er det første, der er blevet taget af alle seks medvirkende, siden TV-serien sluttede i 2004. Det blev taget tidligere på måneden, da de mødtes privat i  Courteney Cox’ hjem i Los Angeles.

Jennifer Aniston fortalte om genforeningen i et interview med radioværten Howard Stern, hvor det også blev understreget, at mødet ikke fandt sted for at forberede en ny omgang af TV-serien.

»Det var et meget civiliseret møde, men vi grinte meget,« sagde Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston har ved en anden nylig lejlighed afviste rygter om, at en »Friends«-film skulle være i støbeskeen, men det har ikke forhindret rygterne i at sprede sig.

Jennifer Aniston har som den eneste fra »Friends«-holdet ikke brugt de sociale medier efter »skilsmissen«, men blev overtalt til det af sin veninde, skuespilleren Reese Witherspoon. Så kunne hun nemlig få bedre kontrol med rygterne om sin person.