Helle Thorning-Schmidt og Lars Løkke Rasmussen skal spille med i tv-serie instrueret af kendt skuespiller

Tv-serien »Agent« har en række kendte danskere med, som skal spille fiktionaliserede udgaver af sig selv.

Helle Thorning-Schmidt og Lars Løkke Rasmussen skal begge spille med i dramakomedieserien, som instrueres af Nikolaj Lie Kaas. Arkivfoto fra da Helle Thorning-Schmidt overdrog statsministeriet til Lars Løkke Rasmussen i 2015.  Fold sammen
Læs mere
Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hele to tidligere statsministre skal spille med i en kommende fiktionsserie på TV 2.

Det kan man se på rollelisten til serien »Agent«, som er omtalt i en pressemeddelelse fra kanalen.

»Agent« er en dramakomedieserie med Esben Smed i hovedrollen, og Nikolaj Lie Kaas har skrevet og instrueret serien.

Serien handler om Joe, der arbejder som agent for kunstnere i underholdningsbranchen.

»Agentfirmaet er et gammelt familieforetagende, der ejes af Joes mor, Vibeke (Ina-Miriam Rosenbaum), men Joe har store drømme og planer med firmaet,« skriver TV 2.

Ligesom i tv- og filmserien »Klovn« kommer en række kendte skuespillere og personligheder til at spille fiktionaliserede udgaver af sig selv.

»Det har været mit mantra, at man skal kunne grine højlydt,« siger Nikolaj Lie Kaas, der her er fotograferet under optagelserne med hovedrolleindehaveren Esben Smed. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henrik Ohsten/Zentropa/TV 2 Henr.

Det indbefatter blandt andre den tidligere socialdemokratiske statsminister Helle Thorning-Schmidt og Lars Løkke Rasmussen, der tidligere var statsminister for Venstre, men som nu tilhører Moderaterne.

Derudover skal også Dar Salim, Sidse Babett Knudsen, Lars Ranthe, Thomas Blachman, Magnus Millang, Ulrich Thomsen, Tomas Villum, Birthe Neumann, Rasmus Bjerg, Tobias Rahim, Nukâka Coster-Waldau, Sigrid Husjord, Melvin Kakooza og Gun-Britt Zeller spille versioner af sig selv.

»Jeg har altid tænkt, at der et stort potentiale i min branches originaler og historier, og jeg har altid været fascineret af mennesker og karakterer, der ikke selv kan se de åbenlyst forkerte valg, de tager,« udtaler Nikolaj Lie Kaas i pressemeddelelsen.

Det bliver anden gang, Nikolaj Lie Kaas har skrevet og instrueret en tv-serie. Første gang var, da han for 15 år siden skrev og instruerede serien »Mr. Poxycat & Co.« med Rasmus Bjerg i hovedrollen, der blev vist på TV 2 Zulu.

»Agent« får premiere på TV 2 og TV 2 Play i 2023.