Har du også hørt det? Radio4s swingerindslag topper podcastindeks

Radio4 Morgens popularitet er steget med over 13.000 procent i forhold til sidste uge. Formentlig findes årsagen i en bestemt podcast.

»Radio4 morgen« sendte for nylig sin reporter Louise Fischer til en swingerklub for at dække genåbningen af swingerklubberne. Genåbningen kom, da myndighederne havde placeret klubberne i kategorien »kontaktsport«. Fold sammen
Læs mere
Foto: Linda Kastrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Vi tester oplæsning. Fortæl os, hvad du synes her

Journalist på Radio4 Louise Fischers reportage fra en swingerklub, hvor hun selv havde sex, har tilsyneladende haft stor succes.

Podcastindexet for uge 21 ligger Radio4 morgen nemlig nummer ét med 605.000 afspilninger eller downloads.

Det voldsomme spring i popularitet er kommet, efter at Louise Fischer lavede den reportage fra en swingerklub, du kan høre længere nede i artiklen.

Mange medier skrev om optrinnet, som dog i indeværende avis blev kaldt »ikke grænseoverskridende nok« af en lektor i journalistik, der sammenlignede det med at sende en journalist i Tivoli, så man kan høre vedkommende hvine i rutsjebanen på åbningsdagen.

Den megen omtale betyder, at Radio4 morgens popularitet er steget med 13.152 procent i forhold til sidste uge. Ja, der står over trettentusinde procent.

Det næstmest lyttede program er DR nyhedspodcast Genstart, der i den seneste uge er blevet afspillet 454.234 gange,

Hvis man stadig ikke har hørt programmet – eller hvis man mener, det tåler et genlyt – kan det høres herunder.