Fru Beckham? Hvem er du?

Amerikanerne venter spændt på at finde ud af, hvem Victoria Beckham egentlig er.

Victoria Beckham holder det amerikanske flag. Imens holder amerikanerne vejret over Hr. Beckhams ankomst men spørger: 'Hvem er Fru Beckham egentlig?'. Foto: Reuters/Scanpix Fold sammen
Læs mere

På torsdag ankommer Cirkus Beckham til Los Angeles. David Beckham skal i gang med at spille fodbold for Los Angeles Galaxy og Victoria Beckham vil sammen med de andre 'kryddersild' forsøge at genoplive det alligevel ikke så hedengangne pigepopband Spice Girls.

Efter sigende og er alt klappet og klart til at dukke-divaen og fodboldhelten ankommer og forventningerne til David Beckham og hans indflydelse på fodboldklubbens fremtid enorme.

Amerikanerne har ifølge Reuters bare et spørgsmål: Hvem er hun egentlig, hende der Victoria Becham aka Posh Spice?

I Storbritannien og det meste af Europa og Japan er den 33-årige Victoria Beckham nærmest et varemærke, men amerikanerne kender hende ikke i lige så høj grad.

- Hun ankommer til Los Angeles som en mega-stjerne og der er al mulig virak omkring det, men amerikanerne er mest nysgerrige efter at finde ud af, hvordan det egentlig kan være, siger Melanie Bromley, som er chefredaktør for bladet US Weekly på den amerikanske vestkyst.

- At få en ny superstjerne at forfølge og analysere er en kærkommen lettelse. Men for at Victoria Beckham kan blive én af dem, er hun nødt til at få sig noget personlighed. Som det er nu, er hun lige knap en to-dimensionel figur for amerikanerne, siger Melanie Bromley.

Billedbureauet Splash synes imidlertid, at David og Victorias ankomst er så interessant, at de har sat et seks mand stort hold parat til at dække Beckham´erne fra morgengry til midnat i tiden efter parrets ankomst. Og der er da også booket to talk-shows på amerikanske tv-kanaler med fruen allerede.

Men ikke alle er lige imponerede. Celebrity web-sitet TMZ.com mener, at hele medie-cirkuset er overdrevet og har ud over øgenavnet 'dukke-divaen' også udstyret hende med øgenavnet 'poshtitute-spice' på grund af hendes forkærlighed for korte, stramme eller sorte beklædningsgenstande.

- Victoria Beckhams eneste rigtige bedrift består i at se konstant sulten og sur ud og at have sex med en af de mest sexede mænd i verden, skrev TMZ.com således i juni.