Fredag landede et overraskende samarbejde: To af 90ernes største darlings slår benene væk under fans

Hvis man er træt af 2020 og trænger til at drømme sig tilbage til andre tider, så har Britney Spears svaret. Fredag landede en stribe nye sange fra popstjernen nemlig, heriblandt et samarbejde med et af verdens mest elskede boybands.

Britney Spears er en af de kendisser, der er blevet talt meget om i 2020. Ikke på grund af hendes musik, men derimod på grund af fanteorier om, at hun mod sin vilje bliver holdt fanget af sin far.

Men nu kan der altså atter tales om popstjernens muisktalent og arbejde.

Fredag nat, lokal tid, landede en special edition af hendes album »Glory« fra 2016 nemlig. Den nye udgave indeholder en stribe udgivne sange og et samarbejde med ingen andre end 90ernes populære boyband Backstreet Boys.

Den nye udgave af albummet kommer som svar på en række fans' dedikerede forsøg på at få det fire år gamle album tilbage på iTunes' toptiliste, skriver produktionsselskabet RCA Records i en pressemeddelelse.

»Jeg er så spændt på at høre, hvad I synes om vores nye sang sammen,« skriver Britney Spears på Twitter og linker til samarbejdssangen med Backstreet Boys, »Matches«.

Også boybandet fra 1993 har reklameret for det nye samarbejde på sociale medier.

»Sikke en STRÅLENDE dag,« skriver gruppen på Twitter, og hentyder til albummets navn »Glory.«

»Vi er blevet spurgt ind til sådan et samarbejde de seneste 20 år, og i dag er dagen!!,« fortsætter de.

Udgivelsen bliver af flere fans beskrevet som »en drøm, der går i opfyldelse for 90er-børn«, og mange beskriver sangen som en »tidsmaskine«, og lige hvad de havde brug for i slutningen af et år som 2020.

Det originale »Glory«-album indeholdt 17 sange, den nye udgave indeholder 23 sange.

Sangen »Matches« har allerede over 108.000 visninger på YouTube og kan også høres på Spotify.