FBI-rapport fra 2016 afslører detaljer om årsagen til Jolies brud med Pitt – det er ikke kønt

Et FBI-interview fra 2016 beretter om en dramatisk og voldelig flytur, hvor Brad Pitt angiveligt greb fat i daværende hustrus »hoved og rystede det«.

Brad Pitt har nægtet sig skyldig, og der er ikke blevet rejst nogen sigtelser af den oscarvindende skuespiller. Fold sammen
Læs mere
Foto: zz/Victor Malafronte/STAR MAX/IP
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Historien om et af verdens mest berømte par er ved at krakelere.

Angelina Jolie og Brad Pitt var i tiden fra 2003 til 2016 et af Hollywoods absolut mest beskrevne og ombejlede par. De to skuespillere begyndte at date i forlængelse af »Mr. & Mrs. Smith«, og efter blockbusterfilmen blev parret af omverdenen døbt »Brangelina«. De to verdenskendte skuespillere blev senere gift og fik i alt seks børn sammen.

I 2016 gik det dog galt.

Angelina Jolie ville skilles, og hendes advokat oplyste, at det var af hensyn til »familiens velbefindende«, skriver det amerikanske medie People.

Nu fortæller flere internationale medier, at hele historien formentlig langtfra er blevet fortalt. Og om en episode flere kilometer over jorden, hvor forholdet for alvor styrtede sammen.

I 2016 blev en sag indledt på baggrund af en anonym anmeldelse. Sagsøgeren var blevet overfaldet i et privatfly – det var i hvert fald, hvad der er blevet oplyst.

Sagen har fået flere medier til at kæde dette sammen med Brad Pitt og Angelina Jolie. Pitt var angivelig under efterforskning af FBI og Los Angeles Department of Child and Family Services, der beskæftiger sig med blandt andet børnemishandling, efter en rejse med et privatfly i 2016, skriver Variety.

Nu bekræfter blandt andet mediet Puck, at den anonyme kvinde er Angelina Jolie, og at personen, der står bag »overfaldet«, er Brad Pitt.

Oplysningerne stammer fra en FBI-rapport, der omhandler et interview, FBI foretog med Angelina Jolie for seks år siden. Det er derfor også udelukkende skuespillerindens synsvinkel, der er gengivet i rapporten.

Rapporten fortæller også, hvorfor forholdet formentlig sluttede efter flyveturen i 2016.

I rapporten står, at Angelina Jolie angiveligt blev overfaldet under en flyvetur i 2016 af hendes daværende ægtemand. Brad Pitt skulle angivelig have trukket Angelina Jolie med ned bag i flyet i håbet om, at børnene ikke kunne høre det skænderi, som Angelina Jolie senere har fortalt FBI om.

Angelina Jolie har oplyst, at Pitt »greb fat i hendes hoved og rystede det«, inden han »slog i flyets loft cirka fire gange«, skriver Today.

I rapporten, der altså udelukkende omfatter Angelina Jolies forklaring, fortæller hun, at Brad Pitt »havde drukket«. Og at noget af den alkohol han havde medbragt ombord på flyet, havde han »hældt ud over« Angelina Jolie, skriver Variety.

Flyturen skulle ifølge Angelina Jolie have kostet 25.000 dollar, fordi Brad Pitt spildte vin.

Pitt har tidligere været i medier for at fortælle om sit alkoholproblem, som han forklarer, at han har fået under kontrol.

Brad Pitt har nægtet sig skyldig, og der er heller ikke blevet rejst strafferetlige sigtelser imod den oscarvindende skuespiller, der lige nu er aktuel med filmen »Bullet Train«.