En og to stjerner: Anmelderne sabler Justin Bieber til Smukfest

Popsangeren spillede i går en af sine første koncerter, siden han i starten af juni blev ramt af en sjælden ansigtslammelse. Koncerten på Smukfest var dog ikke noget særligt, skriver diverse anmeldere. Tværtimod.

Den 28-årige popsanger stod på scenen fra kl. 23.30 til kl. 01.10, før koncerten sluttede og publikummet kunne gå tilbage til deres telte. Fold sammen
Læs mere
Foto: Helle Arensbak/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En ansigtslammelse på den forgudede popsanger satte for et par måneder siden et chok igennem bøgeskoven i Skanderborg.

Meldingen var, at Justin Bieber havde fået den sjældne virusinfektion, Ramsay Hunt-syndromet. Bieber uploadede selv en video på Instagram, der viste, hvordan den ene side af hans ansigt var lammet. Det betød, at han aflyste en række koncerter hen over sommeren, og det har længe været tvivlsomt, om canadieren ville blive rask inden Smukfest.

Men rask er han blevet. Et par måneders pause gjorde, at Justin Bieber i går aftes var i stand til at indtage Bøgescenerne foran et spændt publikum. Det var dog som om, han ikke var helt klar. I hvert fald ikke, hvis man skal tro en række anmeldere.

Både Politikens, Ekstra Bladets og B.T.s anmeldere har fældet dommen over Justin Biebers optræden på Smukfest. Og det ser bestemt ikke godt ud.

Politiken skriver blandt andet, at den canadiske verdensmand så ud som »en, der havde brug for en meget lang sommerferie«. I anmeldelsen beskriver de også, at han under verdenshittet »Peaches« »stod demonstrativt med ryggen til sit eget publikum«.

Justin Bieber spillede for første gang siden sin ansigtslammelse i søndags til en festival i Lucca, Italien. Fold sammen
Læs mere
Foto: Helle Arensbak/Ritzau Scanpix.

Der er heller ingen begejstring at spore hos Ekstra Bladets anmelder, Thomas Treo. Anmelderen sammenligner koncerten med »Britney Spears’ katastrofekoncert samme sted i 2018«, men understreger, at det ikke var helt så slemt. »Men det var tæt på«.

B.T. har heller ikke meget ros til overs for Justin Biebers indtog på Bøgescenerne. Bladet fremhæver en række »meget irriterende« pauser under den cirka 100 minutter lange koncert. De skriver også, at selv de største hits som »What Do You Mean« og »Sorry« fra Purpose-albummet i 2015 blev »leveret fladt og ligegyldigt«.

B.T.s anmelder roser alligevel et positivt øjeblik ved koncerten under sangen »Baby«, hvor der var en »sjælden begejstret stemning«.

Både Ekstra Bladets og B.T.s anmeldere giver koncerten to stjerner. Af Politikens anmelder får den længe ventede optræden kun en enkelt stjerne.

Det er ikke første gang, at Justin Bieber er blevet kritiseret for sine koncerter i Danmark. Han har ligeledes leveret koncerter i Parken i både 2013 og 2016, som også har fået sablen fra diverse anmeldere.