Efter fire års pause og en #metoo-historie vender hitserie tilbage

De første to sæsoner af »Master of None« har indtil videre vundet tre Emmy og en Golden Globe. Nu kommer der endnu en sæson.

Ifølge Variety bliver fokus for næste sæson af Aziz Ansaris serie »Master of None« karakteren Denise, som spilles af Lena Waithe. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mark Ralston/Ritzau Scanpix

Efter fire års pause vender komikeren Aziz Ansaris netflixserie, »Master of None«, tilbage med tredje sæson. Det oplyser Variety.

»Master of None« var blandt Berlingske-filmanmelder Kristian Lindbergs ti bedste tv-serier i 2015. Den seneste sæson blev udgivet på Netflix i 2017, og i 2018 var komikeren genstand for en stærkt omdiskuteret #metoo-anklage.

Ifølge Variety bliver fokus for den nye sæson karakteren Denise, der bliver spillet af Lena Waithe. Denise har tidligere været en af de større biroller i serien, og Ansari og Waithe vandt i 2017 en Emmy for afsnittet, der omhandlede netop Denise. Serien har i alt vundet tre Emmy-priser samt en Golden Globe.

I 2018 blev Ansari af en anonym kvinde anklaget for et overgreb, som ifølge Berlingskes Birgitte Borup »i manges øren mere lød som et dårligt knald efter en halvfesen date end en #metoo-sag«.

Aziz Ansari beklagede episoden, men var samtidig forbløffet over anklagen, som kan læses i sin fulde længde her.

Beskrivelsen fra kvinden blev stærkt omdiskuteret, idet nogle mente, at mediet, der havde skrevet historien, ikke havde været forklaret de samtykkemæssige problemer i Ansaris adfærd, mens andre mente, at historien var et eksempel på, at #metoo var gået for langt, skriver Variety.

Siden har Aziz Ansari været mere eller mindre ude af offentlighedens søgelys, fraset et onemanshow i 2019.

Netflix har tweetet, at »Master of None« kommer i maj, men der er ikke angivet nogen dato.