Drak 1,17 mio. kr. op

En våd aften i byen, som nok ville give de fleste mennesker økonomiske tømmermænd

En forretningsmand fra Mellemøsten tilbragte en våd aften i London, som nok ville give de fleste mennesker økonomiske tømmermænd med en regning, som løb op i over 105.800 pund - svarende til over 1,17 millioner kroner. Men så blev der også serveret en syndflod af dyre dråber i løbet af de blot fem timer, som den anonyme forretningsmand tilbragte i selskab med ni kvinder og otte mænd på den fashionalble Crystal Bar i Londons West End.

Reuters citerer talsmanden Fraser Donaldson fra Crystal Club for at fortælle, at selskabet lagde relativt stille og roligt ud med at købe en flaske hvidvin til deling. Men inden længe fik forretningsmanden travlt med at bestille Dom Perignon i magnum-flasker til omkring 7500 kroner flasken. De flasker blev imidlertid hurtigt tømt, og så bestilte forretningsmanden en såkaldt Metusaleh - en seks-liters flaske champage - til knap 323.000 kroner.

Den våde aften sluttede på behørig vis med en ordentlig godnatsjus, da forretningsmanden bestilte en seks-liters Belvedere vodka til omkring 15.000 kroner til at gå hjem på. Plus seks colaer.

Fraser Donaldson, som har arbejdet 20 år i branchen, siger ifølge Reuters, at det er klart den største regning, han nogensinde har oplevet til en enkelt kunde. I alt løb regningen op på 105.805 britiske pund eller 1,173.820 kroner.

Crystal Club hører i øvrigt til blandt de britiske prinser Harry og Williams favorit gå-i-byen-steder.