Donald Trump Jr. springer ud som forfatter

Tredje medlem af familien Trump springer ud som forfatter, når præsidentens ældste søn udgiver sin første bog til november.

USA-TRUMP/RUSSIA-JUNIOR
Donald Trumps ældste barn, Donald Trump Jr., er parat med sin første bog til november. Dermed bliver han den tredje forfatter i Trump-familien. Fold sammen
Læs mere
Foto: Joshua Roberts/Reuters/Ritzau Scanpix

Om ganske få måneder er det tredje medlem af familien Trump at finde på boghandlens hylder. Denne gang er det præsidentens ældste søn, Donald Trump Jr., der springer ud som forfatter.

Ifølge forfatteren selv er det »bogen som venstrefløjens elite ikke vil have dig til at læse«, mens det i beskrivelsen af bogen lyder, at Trumps ældste søn vil »afsløre de tricks, som venstrefløjen bruger til at tilsvine konservative«.

Donald Trump Jr. er kendt for at være en vigtig støtte for sin far, og han er ikke bleg for at tilsvine præsidentens modstandere på twitter, hvor han også sørger for at dele positiv omtale af sin far.

Hvis alt går vel, bliver bogen ifølge det britiske medie The Guardian udgivet 5. november.

Blottet for politisk korrekthed

Umiddelbart virker det ikke til, at man behøver læse bogens bagside for at vide, hvad den indeholder, for allerede et hurtigt blik på titlen afslører Donald Trump Jr.s politiske ståsted. »Triggered: How the Left Thrives on Hate and Wants to Silence Us« (overlader i hvert fald ikke meget til fantasien, men må derimod siges at kridte banen hårdt op for bogens indhold).

Præcist hvad bogen indeholder vides endnu ikke, men den skulle efter sigende beskrive, hvordan det var somrene, som Donald Trump Jr. som barn tilbragte i Tjekkoslovakiet, der kickstartede hans politiske overvejelser. Ifølge The Guardian er ingen emner skånet af politisk korrekthed.

Udover Donald Trump Jr. har også lillesøsteren Ivanka Trump kastet sig ud som fofatter. For lidt over to år siden udgav hun »Women who work«, mens Donald Trumps første hustru, Ivana Trump, der er mor til både Ivanka og Donald Trump Jr., udgav »Raising Trump« nogle få måneder efter sin datters debut som forfatter.