Dansk designklassiker holder farverig fødselsdag

Montana-reolerne er kendt af de fleste, men de færreste har set dem i deres nye farver.

baerende
1112-modulet fra Montana er designet i 1982 af Peter J. Lassen. Foto: PR Fold sammen
Læs mere

Vi kender dem alle sammen: De kvadratiske bogkasser. I stuen fyldt med bøger og dekorative elementer, i kontoret med mapper og arkivkasser, i børneværelset med legetøj og børnebøger. Bogkasserne er nemlig så enkle og funktionelle, at de kan bruges i alle hjem, og så praktiske, at de kan bygges sammen til lige præcis de mål og de funktioner, den enkelte har brug for.

De nok mest kendte kvadrater er Montanas nærmest ikoniske 1112-modul, som i mere end 35 år har givet os mulighed for at bygge præcis de opbevaringssystemer, vi har brug for. 1112-modulet er designet i 1982 af Peter J. Lassen, og i dag består det omfattende opbevaringssystem af 36 grundmoduler i fire dybder og 42 farver.

1112-modulet fra Montana er designet i 1982 af Peter J. Lassen. Foto: PR Fold sammen
Læs mere

Ifølge Montana selv står de for »making room for personality«, og i anledning af 1112-modulets 35 år på designmarkedet har de iklædt 1112’eren fødselsdagsskrud i form af de smukke nye farver. På den måde lægger Montana sig lige ind i tidens glæde for farver, som er langt mere dominerende i indretningen, end de har været i mange år. Det betyder, at du kan indrette dig med 1112-modulerne, lige meget hvor farveglad du er.

Systemet kan skilles ad og sammensættes på nye måder, flyttes fra rum til rum og er i så høj kvalitet, at det kan gå i arv fra generation til generation. Giv de klassiske former kant og personlighed ved at vælge en af de fristende farver, som også ser fine ud i kombination, f.eks. tone-i-tone. Og så er modulerne ideelle til at hænge lavt, så du kan bruge dem som plateau til alle dine favoritting i et flot og personligt stilleben.

Hvert modul måler H69,6 cm, B69,6 cm, D30 cm.
1112-modul fra Montana, 2.735 kr. pr. stk.