Dagens hotte navne

Krøller eller ej, så er vi åbenbart flere, der mener, at Tommy Seebachs eftermæle fortjener en renovering, efter at hans klassiske »Apache«-video har været verden rundt på internettet adskillige gange.

Ifølge Ekstra Bladet har vennen Arne Bille oprettet en mindefond, fordi »Tommy Seebach skal have et endnu bedre eftermæle, end det han fik. Det fortjener han. De fleste tror sikkert, han døde af druk. Og vist var han en tørstig fætter, men det sidste halvandet år var han faktisk tørlagt,« siger Arne Bille, der arrangerer en række arrangementer til fordel for mindefonden. Det første finder sted onsdag i de samme omgivelser, hvor Tommy Seebach, kun 53 år gammel sank om og døde af et hjertetilfælde for fire år siden, nemlig på Bakken. Overskuddet af aftenens ølsalg går til Mindefonden.

Angelina Jolie ankom tirsdag på en to dage lang tur til Syrien og Irak som ambassadør for FNs Flygtninge-højkommissariat (UNHCR). Jolie besøger blandt andre de amerikanske soldater samt de tusindvis af familier, som er blevet rodløse af krigen i Irak. Ved ankomsten udtalte hun til de omkringstående journalister: »Jeg er her for at få støtte til UNHCR og vores samarbejdspartnere. Det er absolut nødvendigt, at den fremtidige debat om Iraks fremtid inkluderer de enorme omkostninger, som flygtningene står overfor,« sagde Jolie, der er i landet helt uden Hollywood-glitter..

Britney, Britney, Britney, tænker man hovedrystende. Britney Spears og eksmanden Kevin Federline ligger pt. i en ophedet strid om, hvem af dem skal have forældremyndigheden over sønnerne Jayden James og Sean Preston. Ifølge Federline har sangerinden forsøgt at blege sine sønners tænder, givet dem koffein, ladet dem gå rundt i beskidte bleer, indtil nogen gad skifte dem og holdt dem vågne til sent ud på aftenen, så hun kunne få lov til at sove længe, skriver TV2 Gossip. Britney er tidligere blevet kritiseret for at køre med sin søn på skødet og var ved en anden lejlighed ved at tabe det ene af sine børn, da hun forsøgte at undgå en flok paparazzi-fotografer.