Dagens hotte navne

Sangerinden Amy Winehouse har aflyst en række koncerter, og nu opfordrer hendes svigerfar, Giles Fielder-Civil, alle Winehouse-fans at boykotte hendes musik, indtil hun søger behandling for sit stofmisbrug. Til BBC siger Giles Fielder-Civil, at han er bekymret for, at Winehouse og hendes mand Blake vil dø, hvis ikke de får hjælp.

Sangeren George Michael (herover) er begyndt at aftjene de 100 timers samfundstjeneste, han blev idømt i juni måned, efter at han var blevet taget i at køre bil, mens han var påvirket af stoffer. Samfundstjenesten foregår på et herberg for hjemløse i London, og her hjælper han de hjemløse med at skrive sange, skriver kendte.dk. »Han er en fin fyr, helt nede på jorden,« udtaler en af herbergets brugere, Andrew Gilmour.

Og så er GunsN Roses-guitaristen Slash snart færdig med sin selvbiografi. Ifølge Rolling Stone siger Slash, at bogen skal være et opgør med alle de rygter, der har været omkring GunsN Roses, men at han ikke har tænkt sig at svine alle mulige folk til. »Der kommer nogle morsomme historier i bogen, men jeg angriber ikke nogen. Det er en bog, som fortæller om min karriere fra starten og frem til nu,« siger han.