Dagens hotte navne

Den yderst damevenlige David Hasselhoff kan mere end se godt ud i »Baywatch«.

Foto: JensNørgaad Larsen Fold sammen
Læs mere

Han kan også vinde en retssag. Tilbage i juli måned trykte en række britiske og amerikanske blade den gyselige historie om filmstjernens alkoholmisbrug: I forsøget på at beholde et par døtre fra et tidligere ægteskab havde han erklæret sig totalt afholdende hvorpå nogle havde set ham fejre sejren med et glas plus nogle overfald på uskyldige. Men der var intet om snakken, viser det sig nu. Bladene skal derfor trykke en undskyldning.

Man kan være trekvart kendt, man kan være verdenskendt og så kan man indlægge sig evig hæder og medvirke i et afsnit af tegneserien »The Simpsons«. Det sidste har selveste Plácido Domingo gjort. I en episode med titlen »The Homer of Seville« vil crooneren fra De Tre Tenorer tage sangtimer hos vor gule antihelt. Og efter sigende havde han det rigtig sjovt under optagelserne. Episoden er berammet til udsendelse i USA 30. september.

Tænk at nogen kan nænne det: Kirsten Dunst fra filmene om Spiderman lod forleden sin håndtaske ligge i et hotelværelse på Manhattan og vupti var den væk. Alene tasken havde angiveligt kostet 13.000 dollars. Og dertil kommer jo al bøvlet med genanskaffelse af tingene, dét kender vi alle sammen. For skuespillerindens vedkommende drejede det sig bl.a. om 2.500 dollars i kontanter plus kreditkort, en mobiltelefon, to digitalkameraer og en iPod. Men heldigvis er tyvene vistnok blevet fanget. I hvert fald har Kirsten fået både kreditkortene og mobilen tilbage.