Dagens hotte navne

Æblet kan som bekendt falde overordentlig langt fra stammen. Tag nu tilfældet Ejnar Johansson:

Hvis man så dansk TV i de glade monopoldage, kan man sikkert huske kunstkritikeren med de skarpe briller og velformede sætninger. Samme herre blev siden farfar til en af verdens mest eftertragtede kvinder skuespillerinden Scarlett Johansson. Nu får selv de amerikanske soldater glæde af hende. Inspireret af diverse divaer under Anden Verdenskrig og Vietnam-krigen rejser halvdanskeren snart til Irak og underholder. Hun ved dog ikke, om hun synger for de unge fyre, har hun udtalt. »Jeg vil sikkert bare gå på scenen, sprede sexappeal og hænge lidt ud.« Blitz!-redaktionen gætter på, at hun er velkommen uanset hvad.

Ikke engang de mest kendte kan komme ind hvor som helst. Det måtte Tom Cruise og kæresten Katie Holmes sande forleden. Parret ville på natklub i franske St. Tropez, men blev nægtet adgang ifølge dørmanden fordi der var fyldt op. Og nu har denne demokratiske idé ramt vores alle sammens Robert DeNiro: Han ville kigge ind til vennen Tom Sizemore, der sad fængslet i for narkobesiddelse. Men selv om den karismatiske skuespiller stod rigtig længe og ventede rigtig pænt i den lange kø af besøgsvenner, fik han nej. Tom havde nemlig været i slagsmål på fængslets område og fået besøgskarantæne måneden ud.

Der har ikke været meget nyt om Paris Hilton på det sidste men så kan man jo altid kaste sig over Lindsay Lohan. For nylig blev den amerikanske filmdulle nemlig taget for indtil flere udåder, herunder spirituskørsel og besiddelse af kokain. Nu har retten i Beverly Hills hørt på hendes anke og afsagt dom: Lindsay skal en enkelt dag i fængsel, aflægge samfundstjeneste i 10 dage og endelig lade sig afvænne på en klinik i halvandet år. I øvrigt blev dele af dommen gjort betinget. Hvis hun laver noget som helt ulovligt igen, skal hun ind og ruske i hele 120 dage. Velkommen på bagsiden.