Dagens hotte navne

Den halvdanske Scarlett Johansson vil rigtig, rigtig, rigtig gerne vise bryster foran kameraet.

Ulf Pilgaard. Foto: Bent Midstrup Fold sammen
Læs mere

Men instruktøren på hendes seneste film gav hende ikke lov til det, vistnok af hensyn til censuren. Så nu går hun måske hen og siger ja til et tilbud om hovedrollen i en film om Jenna Jamesons liv dét har pornodronningen efter sigende selv ønsket. Uanset hvad skal den unge stjerne fra »Match Point« nok få sin lyst styret med tiden. Når hun nu insisterer.

For nylig fik en svensk dame forbud mod at tænde en cigaret i sin egen have røgen generede hendes nabo. Også herhjemme kæmper man med de nye, tågede rygeregler. Således må Ulf Pilgaard må ikke længere parodiere Dronningen med den klassiske Prince i munden. Men ovre i Storbritannien blæser man højt og flot på den nye korrekthed. Guitaristerne i Rolling Stones gør i hvert fald: Da rockbandet forleden stod på scenen i Londons kæmpestore O2, tændte Keith Richards og Ronnie Wood en hurtig smøg hver. Talsmænd for arenaen ser det dog som en forglemmelse. Og da ingen har klaget indtil nu, vil de gamle provoer heller ikke blive retsforfulgt.

På fransk hedder de poignees damour. På engelsk hedder de love handles. Herhjemme kalder vi dem deller. Og nu har to af slagsen bragt de gæve gallere i kog. I seneste nummer af tidsskriftet Paris Match ser man den nyvalgte præsident Nicolas Sarkozy på kanotur i bar overkrop og med dellerne hængende ned over buskelinningen. Eller rettere: Det gør man netop ikke angiveligt har billedredaktionen nemlig retoucheret dem væk. Hvilket igen har fået ugebladet LExpress fra den anden fløj til at bringe en lille fotoserie med præsidenten før og efter. Paris Match afviser dog fupnummeret. Det var højst en mindre korrektion af farverne, der pludselig så voldsom ud på papir.