Dagens hotte navne

Gode gamle Sylvester Stallone fik en rigtig pæn succes med at genoplive den aldrende bokser Rocky i sidste års »Rocky Balboa«, så hvorfor ikke også levere et gensyn med en anden klassisk Stallone-figur, den ubegribeligt hårdføre Vietnam-veteran Rambo?

Dette målbevidste muskelbundt vender næste år tilbage i »John Rambo«, der med Stallone som både stjerne og instruktør sender vores grumt gryntende helt ind i en fjernøstlig jungle for at redde nogle forsvundne missionærer og eftersom den første Rambo-film, Ted Kotcheffs »First Blood«, havde premiere for 25 år siden, er det da meget godt gået af Sylvester.

Sangerinden Melanie Brown, også kendt som Mel B og som Scary Spice fra Spice Girls, understreger over for bladet Hello!, at hendes nye ægtemand Stephen Belafonte ikke er en »aggressiv og voldelig hustrumishandler«. Det er lidt underligt at være nødt til at sige den slags offentligt, men ifølge TMZ.com stod Belafonte i 2003 i Los Angeles anklaget for at have tævet sin daværende hustru og slap kun for fængsel, fordi han gik i psykologisk behandling. »Passer ikke,« siger Belafontes tidligere kone, Nicole Contreras, mens Mel B på den anden side erkender, at manden ikke altid har opført sig perfekt, og at han har været i gruppeterapi. Meget forvirrende altsammen.

Den unge amerikanske parkeringsvagt L. Salgado (hans fulde fornavn kendes tilsyneladende ikke) skal ifølge TMZ.com fyres på gråt papir. Årsagen er, at han egentlig var i færd med at skrive en parkeringsbøde til den ofte bikini-klædte model Vida Guerra på gaden i Hollywood, men skiftede mening og sagde til hende, at hvis hun gav ham et nøgenbillede af sig selv, kunne hun slippe for bøden. Uheldigvis for Salgado blev hans slibrige ord hørt af et vidne, så nu må han finde sig et nyt job.