Dagens hotte navne

Så er den igen gal med sangeren Pete Doherty fra bandet Babyshambles.

Foto: Luke MacGregor Fold sammen
Læs mere

Han er blevet anholdt af politiet i det østlige London, mens han befandt sig i en bil sammen med en kvinde og en mand plus en del narkotika. De tre opholder sig nu i politiets varetægt, og for Doherty er sagen alvorlig, for han tilstod tidligere på måneden besiddelse af både cannabis, ketamin, kokain og heroin, og han fik ved den lejlighed at vide af en dommer, at hvis han ikke gik i behandling for sit narkomisbrug, risikerede han at blive sendt i fængsel.

Det er vigtigt, at en film har en fængende titel, og denne indsigt har skabt en del problemer for folkene bag en efterfølger til Paul W. S. Andersons toptåbelige gyser »Alien vs. Predator« fra 2004.

Den nye film hed oprindeligt »Alien vs. Predator 2«, men det var for tamt, så den skiftede titel til »Alien vs. Predator: Survival of the Fittest«, som så blev ændret til det listige »Aliens vs. Predator« (bemærk flertalsformen). Heller ikke det var dog godt nok, så nu har selskabet 20th Century Fox ifølge TV2 Film besluttet sig for titlen »Aliens vs. Predator Requiem« eller for nemheds skyld »AvPR«.

Filmen er i øvrigt instrueret af brødrene Strause, som BLITZ-redaktionen aldrig før har hørt om og ikke nødvendigvis håber at komme til at høre om igen.

À propos originale filmtitler er skuespilleren David Schwimmer nu blevet instruktør og har lavet en komedie med den stærkt stimulerende titel »Run, Fat Boy, Run«. Den handler om den overvægtige Dennis (Simon Pegg), der temmelig tåbeligt forlader sin forlovede foran alteret, men ti år senere fortryder handlingen og beslutter at gennemføre et marathonløb for at erobre hende tilbage. Nogle gange må man spørge sig selv, hvad i alverden der foregår inde i hovedet på folk, som skriver filmmanuskripter måske næsten ingenting?