Dagens hotte navne

Han har blandt meget andet spillet heroisk gladiator, sindsforvirret videnskabsmand og falleret bokser, så hvorfor ikke en galaktisk slyngel?

Foto: Scanpix Denmark Fold sammen
Læs mere

I hvert tilfælde forlyder det ifølge TV2 Film, at superstjernen Russell Crowe (foto) formentlig skal have en skurkerolle i en kommende »Star Trek«-film, der instrueres af J. J. Abrams og bliver den 11. film i den interplanetariske serie. Oven i købet siger rygterne også, at Tom Cruise har sagt ja til en såkaldt cameo, dvs. en ganske lille gæsterolle, i »Stark Trek XI«, der forventes at få premiere her på planeten Jorden i julen næste år.

En australsk kvinde er blevet dræbt af en liderlig kamel, beretter TV2 Vip. Den arme dame fik dyret i gave af sin mand og datter til sin 60-års fødselsdag, men Craig Gregori fra det lokale politi oplyser, at det puklede væsen åbenbart blev seksuelt opstemt og væltede kvinden omkuld i et forsøg på at parre sig med hende. Det kostede hende livet, for en kamel vejer omkring 150 kilo, og hun blev mast ihjel. »Det kan også være, at kamelen bare ville lege,« tilføjer Craig Gregori, hvad der ærligt talt lyder som en ringe trøst.

Det mildt sagt glamourøse stjernepar Angelina Jolie og Brad Pitt har fire børn, hvoraf tre er adopterede, mens de selv har produceret datteren Shiloh. Nu røber en anonym kilde tæt på parret til bladet Female First, at Jolie og Pitt gerne vil have et barn mere helst en dreng denne gang, synes især Brad og at de igen vil forsøge at fremavle barnet på gammeldags biologisk facon, hvad der alt i alt også må være både nemmere og sjovere end at rejse til Afrika og hente babyen dér.