Dagens hotte navne

Det ser ud til, det er ved at blive rigtig seriøst mellem Justin Timberlake og hans kæreste, skuespilleren Jessica Biel.

Efter at have været kærester i otte måneder har parret nemlig planer om at flytte sammen. Nu er spørgsmålet så bare, hvor det skal ske. Ifølge amerikanske medier synes Biel, at Justin skal flytte ind hos hende i Los Angeles, så de kan bo tæt på havet. Men popprinsen har dog andre planer og vil hellere hive teltpløkkerne helt op og flytte til New York. Parret har dog endnu lidt tid at diskutere fremtidig bolig, da flytningen først bliver aktuel, når Justin er færdig med sin verdensturne i september.

Og så er der åbenbart ingen grænser for bonertheden på MTV. I et TV-show om børn, der optræder på CD-covers (i sig selv en fantastisk idé til et show), optrådte hedengangne Nirvanas cover til Nevermind-pladen selvfølgelig. For de, der ikke ved det, forestiller coveret en nøgen baby, der svømmer i noget vand og griber ud efter en dollarseddel. Men MTV mener åbenbart, at deres seere ikke har godt af at se en lille babytissemand. Den var i hvert fald skåret af. Den brutalitet har nu affødt opstandelse i bloggeruniverset, der raser mod MTV, der gerne vil vise halvnøgne damer i hip hop-videoer, men ikke »en babys genetialer, som alle fra 1. klasse og op ved, hvordan ser ud.«

Endelig beskydes Britney Spears nu fra uventet kant. I hendes fortløbende kamp om forældremyndighed over hendes børn med eksmanden Kevin Federline, har Britneys søster nemlig meldt sig i ærkefjendens lejr. Jamie Lynn Spears skal angiveligt have kontaktet Britney og grædende fortalt hende, at hun håber, Federline får retten til børnene. Det drastiske skridt skal ses som en udløber af, at Jamie Lynn er skuffet over storesøsterens opførsel. Hun mener ikke, Britney har opført sig anstændigt efter, hun er kommet ud af rehab. Britneys 16-årige søster er mest kendt som netop Britneys søster, men har faktisk selv haft et par roller i diverse b-film. Hvem sagde, at hun kun er ude efter opmærksomhed?