Dagens hotte navne

Nu får vi åbenbart alligevel svar på, hvordan O.J. Simpson ville have myrdet sin eks-hustru og hendes ven, hvis han nu skulle gøre det.

Det ser ud til, at O.J.s bog, »If I Did It«, alligevel bliver udgivet. Bogen skulle have været i butikkerne sidste år, men det blev forhindret af massive protester. Men nu kommer hjælpen fra uventet kant. Det er nemlig familien til eks-hustruens myrdede ven, der vil udgive bogen og donere overskuddet til hans fond, der »støtter retfærdighed.« Det skriver Washington Post. Spørgsmålet er nu, hvordan det vil blive modtaget, og hvem der overhovedet er interesseret i at læse noget så bestialsk. O.J. Simpson blev frikendt for dobbeltmord i 1995.

Samtidig fortsætter spekulationerne om Britney Spears ve og vel. I går fyldte hun forsiderne på de fleste amerikanske sladderblade med nyheden om, at eksmanden Kevin Federline vil have forældremyndigheden til børnene. I England træder en tidligere personlig assistent frem med påstande om, at hun har haft (og har) et lesbisk forhold til den vel efterhånden detroniserede popprinsesse et forhold der dokumenteres med tvivlsomme billeder på forsiden af OK Magazine. Samtidig er der på den mere positive front rygter om, at Britney vil gøre comeback med en overraskende optræden ved det forestående MTV-show »Video Music Awards«. Det bliver spændende at følge.

De nyligt genforenede kryddersild fra Spice Girls kan ånde lettet op. De slipper for at give koncert i Bagdad. Det var der ellers meget, der tydede på, de skulle. Som et PR-stunt og en gestus til gruppens fans havde pigerne bestemt, at deres fans måtte bestemme, hvor de skulle spille den sidste koncert på deres genforeningstur. Det kom en lang række af internettets mest populære (og Spice Girls-hadende) bloggere for øre og de arrangerede, at alle deres brugere skulle stemme på Bagdad. Den uroplagede irakiske hovedstad førte længe afstemningen, men Victoria Beckham og company kan nu ånde lettede op. Det endelige valg faldt på fredelige Toronto.