Dagens hotte navne

Først en historie om to af poppens allerstørste stjerner. Der har længe været rygter om Michael Jacksons forestående comeback, og nu får han så gode råd fra Prince, der netop i de seneste år er blevet genetableret på den musikalske verdensscene.

Prince mener, at Jacko for at genvinde sin popularitet bør spille en række unplugged koncerter i Las Vegas. Til New York Post uddyber Prince den idé, som han mener Jackson mangler: »Bare Michael og hans mikrofon. Ingen tricks, ingen kostumeskift, ingen røg og spejle kun ham og hans stemme.«

Og så er Depeche Modes forsanger Dave Gahan klar med et nyt soloalbum. Albummet kommer på gaden den 22. oktober, mens førstesinglen »Kingdom« udsendes to uger før. Albummet har fået titlen Hourglass, og er produceret i samarbejde med Christian Eigner og Andrew Phillpott, der senest har spillet med på Depeche Modes turne. Albummet er opfølgeren til Gahans første album Papermonsters, der udkom i 2003. I forhold til den CD siger Gahan, at den nye plade er endnu mere elektronisk orienteret.

Hvis man i løbet af efteråret skal en tur til Berlin og samtidig er er vild med Bob Dylan, er det oplagt at tage et smut til kunstmuseet i Chemnitz, der ligger syd for Berlin. Her udstiller man nemlig 200 skitser og tegninger fra His Bobness hånd, der optræder i tegnebøger under titlen »The Drawn Blank Series«. Tegningerne er lavet fra 1989 til 1992, og udstillingen kan ses fra 28. oktober til 3. januar.