Dagens hotte navne..

En af tidens allerstørste hitmagere hvis ikke den største Timbaland, der blandt andet står bag Nelly Furtado og Justin Timberlakes succes, er nu også blevet headhuntet til at hjælpe med Madonnas kommende album.

Timbaland er efter sigende meget begejstret for samarbejdet og siger til idolator.com, at en af sangenes omkvæd ikke giver mening, men bare er en masse betegnelser for kaffe og det er fedt. Det lyder da i hvert fald nyskabende. Timbaland skal have hjulpet popdronningen med op til ti numre til hendes kommende album, der forventes i handlen hen mod slutningen af året.

Og så kan man næsten ikke lade være med at have ondt af Britney Spears. Hendes nedtur fortsætter nemlig. Først klippede hun håret af, men inden for de seneste dage har tingene taget fart. Hun blev filmet, mens hun kørte ind i en anden bil, hendes eksmand Kevin Federline har angiveligt sat sine advokater til at sikre, at han kan få fuld forældremyndighed over parrets to fælles børn, og som om det ikke skulle være nok, så kunne Baby One More Time-stjernen i går se sig selv på forsiden af sladderbladet US Weekly. Her udtaler en 21-årig universitetsstuderende sig om hans vilde nat med Britney om at hun lege sandhed og konsekvens, var nøgen i poolen og om at popstjernen senere hev den tidligere danser med op på hendes hotelværelse.

Endelig er der en fransk teenager, der har været lidt for hurtig på tasterne. Han havde indenfor få dage efter udgivelsen af den syvende Harry Potter-bog oversat hele teksten i alt 759 sider og lagt den ud på nettet. Onsdag slog politiet så til, og den 16-årige gymnasieelev måtte tilbringe natten bag tremmer. Han er sigtet for krænkelse af den intellektuelle ophavsret. Mange franske troldmandsfans kender dog allerede slutningen på bogen, da den franske avis Le Parisien afslørede den i en artikel, der dog var skrevet på hovedet.