Dagens hotte navne

Rudy Giuliani, republikansk amerikansk præsidentkandidat, har oplevet, hvad den nye franske præsident Nicolas Sarkozy også måtte igennem: Hans familie vil ikke stemme på ham.

I Sarkozys tilfælde var det konen, der ikke dukkede op ved stemmeurnen i Giulianis tilfælde er det hans 17-årige datter Caroline, der åbent støtter den demokratiske præsidentkandidat, Barack Obama. Da historien kom frem, var datteren dog klog nok til hurtigt at melde sig ud af støttegruppen, men da var skaden sket. Som om det ikke var nok, kan den måske kommende præsident også konstatere, at når det kommer til forhold, ja, så går datteren efter »tilfældig leg« og »alt, hvad hun kan få.«

Striden mellem Denise Richards og Charlie Sheen er blusset op igen. Efter den tidligere Bond-babe blev skilt fra skuespillerkollegaen Sheen sidste år, har hun nægtet ham at se deres børn uden barnepigens tilstedeværelse. Det er Charlie Sheen ganske utilfreds med, og derfor har han nu lagt sag an. Kilder tæt på Charlie Sheen siger, at Richards er jaloux på Sheens nye forlovede, og at barnepigen kun skal være med til møderne, så hun kan spionere for den 36-årige tidligere supermodel. Modsat hævder Richards, at Charlie Sheen, der blandt andet er kendt fra sitcomen Spin City, nægter at lade børnene se Richards mor, der har kræft og får kemoterapi. Det bliver en spændende retssag.

Endelig har allestedsnærværende Paris Hilton meldt sig i kampen mod global opvarmning. Årsagen er, at den globale opvarmning ikke er »hot«. Derfor har Paris bestilt en hybridbil. Ikke en almindelig hybridbil, men derimod en gigantisk Hummer. Problemet er bare, at den 26-årige hotel­arving ikke bryder sig om designet og brokker sig over, at mange hybridbiler ikke er cute. Derfor vil sladderspaltedronningen have sin hybridbil specialdesignet efter sigende enten i en sølvfarvet eller grøn model.