Dagens hotte navne

Vil det endelig lykkes for de fire Take That-medlemmer at lokke deres kumpan Robbie Williams tilbage i folden?

Rygtebørsen ryster omkring spørgsmålet, efter at Mark Owen og Gary Barlow er blevet set på en restaurant i Los Angeles i selskab med Robbie. Nok bor Englands (indtil for et år siden) mest succesfulde solopopper over there, og nok er Mark Owen stadig hans bedste ven, men at Robbies gamle fjende Gary B pludselig er kommet ind i varmen, lugter langt væk af, at der blæser mildere vinde. Ifølge CIA, MI5, NASA, FCK og Daily Mirror skulle det være ganske sikkert, at det er Mark Owen, der har ageret mægler mellem kamphanerne. Mødet forløb ifølge et vidne over al forventning med kindkys, kram og hele dynen. Måske ville det være et godt karriereskift for Williams, der senest floppede fælt, mens Take That fejrede et comeback langt ud over forventning.

Apropos rygter. Jack Nicholson, 70, skulle have krøllet lagener med i omegnen af 2.000 forskellige kvinder. Hvilket er mindre end halvt så mange, som Kiss-stjernen Gene Simmons praler af. Hvorom alting er, hævdes det i en ny uautoriseret bog om kongen af Hollywood, at han ikke som tidligere antaget er far til seks børn men derimod otte. Bogen hedder »Five Easy Pieces og er skrevet af Dennis McDouglas. Nicholson skulle ifølge McDouglas bevidst have holdt de to »nye« børn skjult for offentligheden. Jack Nichol­sons advokat Abe Somer siger til pressen, at forfatteren lyver.

Det var en dejlig weekend overalt i verden for den gule Springfield-familie med efternavnet Simpson. Således kan The Hollywood Reporter meddele, at »The Simpsons Movie« har hittet på de internationale markeder, bl.a. det danske. De nøgne kendsgerninger ser ud som følger: I løbet af den forgangne weekend har filmen omsat for 47,3 millioner dollar i 6.600 biografer fordelt på 75 lande. I alt har filmen om den herlige kultfamilie omsat for 315,6 millioner dollar.